Čtvrtek 28.03.2024

21:41

Čtvrtek 28.03.2024

21:41

reklama

Chci být žena! Jasný? Hvězdy komedie Po čem muži touží odpovídají na další zásadní otázku filmu!

Filmová komedie Po čem muži touží režiséra Rudolfa Havlíka přijde do kin 20. září. Scénář o věčném soupeření mužského a ženského světa napsal režisér společně s úspěšnou spisovatelkou Radkou Třeštíkovou.

Hlavní hrdina filmu, suverén Karel, vysloví osudovou větu: Chci bejt ženská! A souhra okolností a tajemná vědma Zoltana mu jeho přání splní. Nabídli jsme hercům z filmu teoretickou možnost, že by se jim také podobné přání mohlo splnit. Chtěli by být ženy muži a muži ženami? Odpovědi herců najdete na videu zde:

„Já bych chtěla být mužem, určitě… Dokonce si myslím, že jsem se tak měla narodit, ale být ženou je výzva, takže to přijímám, ale určitě bych chtěla být mužem alespoň na měsíc,“ říká Táňa Pauhofová.

„No zajímalo by mě to na zkoušku… Třeba pokus na týden. Ale musela bych si smět určit jaký muž a jak starý a tak dále a co bych mohla si dovolit jako ten muž. Jestli bych třeba k tomu měla nějaký finanční budget nebo tak (smích). Kdybych se narodila jako otec od rodiny, co staví barák, to nevím, jestli by se mi chtělo…“ přeje si Ester Kočičková

Tak asi by mě hodně zajímal ten okamžik porodu, tak na tu půl hodinku před porodem a porod možná jo, ale myslím, že bych to těsně před tím zrušil,“ tvrdí Jiří Havelka.

Vedle Jiřího Langmajera a Anny Polívkové v hlavních rolích Karla a Karly se v komedii Po čem muži touží objeví celá řada známých herců a hereček – Táňa Pauhofová, jako ambiciózní šéfredaktorka Playboye Leona, Matěj Hádek jako Karlův kamarád Čestmír, Jiří Havelka v roli spisovatele Roberta, který je přesvědčen, že zná ženský svět mnohem lépe než Karel, Andrea Hoffmannová a Sara Sandeva, jako Karlova bývalá manželka a dcera, k níž Karel složitě hledá cestu. Filmovou redakci Playboye tvoří Oldřich Navrátil, Lucie Polišenská, Lucie Šteflová, Naďa Konvalinková, Jana Synková, Jakub Volák, Dominika Myslivcová, Richard J. Müller a Jiří Maryško, v dalších rolích uvidíme Lenku Vlasákovou, Pavlu Tomicovou, Ester Kočičkovou, Martina Stránského a další.


reklama

reklama
reklama