Čtvrtek 28.03.2024

11:18

Čtvrtek 28.03.2024

11:18

reklama

Nikola Buranská ukázala svou maminku, vypadají jako sestry

Svou první velkou autogramiádu si užila talentovaná herečka Amélie Pokorná. Na druhém ročníku Bluestyle Prima fest v malebném prostředí westernového městečka na Vysočině se setkala se svými fanoušky. „Nikdy jsem ještě neměla podpisové kartičky, tyhle jsou moje první,“ vypráví nadšeně Amélie. 

Půvabnou herečku znáte třeba z primáckého seriálu Krejzovi. Amélie je šikovné a talentované děvče. Aktivně se věnuje tanci a miluje koně. Ve volném čase se věnuje jezdectví. „Dnes jsem přijela ze soustředění s koňmi. Bylo to úžasné. Bavilo mě nejen na koních jezdit, ale i se o ně starat a uklízet stáje. Práce se nebojím,“ usmívá se krásná Amélie Pokorná. „Na Prima festu jsem poprvé, moc se mi tu líbí. Westernové městečko je kouzelné. Navíc se těším na koncert Davida Kollera a taky na Slzu, kde mám kamarády,“ říká Amélie.

Do Šiklova mlýna dorazil také populární herec Saša Rašilov se svou manželkou Lídou a dcerou Maruškou. Vzali s sebou i psa. „Jmenuje se Franta,“ sdělil charismatický herec. Ten se setkal na Bluestyle Prima festu se svými hereckými kolegy ze seriálu Modrý kód. Bára Fišerová, Šárka Vondrová, Jakub Štěpán, Mojmír Maděrič a Jindřich Nováček se společně se Sašou zúčastnili autogramiády seriálu. Fotili se s fanoušky a na pohodovém festivalu zůstali až do konce, aby si užili hudební program. Těšili se z repertoáru Ilony Czákové, Dalibora Jandy, Slzy, Mandrage a nakonec Davida Kollera. „Jsme tu poprvé, je to úžasné místo. Jsem strašně rád, že jsme sem přijeli a potkali se s fanoušky Modrého kódu. Autogramiáda byla úžasná, lidi byli moc milí a byla to radost se s nimi pozdravit,“ vypráví nadšeně oblíbený herec. 

„Je to tu prima. Jsem ráda, že vyšlo počasí. To je zásadní si myslím. Ale mám pocit, že musím být chobotnice, abych zvládala být na všech místech, kde chce být Maruška. Lákadel pro ní je tu spoustu,“ směje se krásná Lída Rašilovová. Maruška za týden oslaví svoje druhé narozeniny. Jakým dárkem svou dceru potěší? „Od té doby, co viděla tatínka v doktorském, říká, že je paní doktorka. Takže k blížícím se narozeninám jí pořídíme doktorský kufřík se stetoskopem a tím vším lékařským vybavením, co k tomu patří. Těším se. Myslím, že radost bude veliká,“ dodává Lída, která exceluje v nové divadelní hře o nevěstách. „Ta hra je skvělá, doporučuji všem, aby se přišli podívat. Já si to opravdu užívám. Sešli jsme se tam skvělá parta a to je pak práce radostí,“ vypráví Lída Rašilovová.

Modelka Nikola Buranská, která je stále single, dorazila v doprovodu své maminky. Ta ale vypadala jako její sestra. „Ano, lidé nám to říkají často,“ vypráví krásná brunetka. „Jestli jsem zdědila geny po mamince, tak se nemusím bát stáří, vypadá naprosto skvěle,“ chválí svou maminku Nikola. „Miluju módu, když jsme tady viděli s mamkou výprodeje, museli jsme se hned přijít podívat. Oblečení nakupuju ráda, zrovna dneska jsem si koupila tuhle skvělou kšiltovku. Nejčastěji teď ale nakupujeme dětské oblečení pro mou neteřinku, je to radost vybírat věci jak pro sebe, tak pro jiné,“ směje se půvabná modelka. Do Šiklova mlýna zavítala řada známých osobností, i přes nepříznivou předpověď svítilo sluníčko a návštěvníci si mohli vychutnat až na vzácné výjimky celý program festivalu bez deště.

Návštěvníci festivalu mohli potkat další tváře televize Prima, jako třeba Andreu Antony, Lenku Špillarovou, Michala Kavalčíka, Moniku Leovou, Evu Perkausovou, Evu Decastelo a desítky dalších slavných jmen. Kdo neulovil žádnou fotku s hvězdou, mohl se těšit ze zlatého úlovku. Rýžování zlata i další atrakce si s oblibou užívali rodiče i děti.


reklama

reklama
reklama