Čtvrtek 28.03.2024

09:23

Čtvrtek 28.03.2024

09:23

reklama

Geniální tah pořadatele České Miss: Finalistky si užívaly v luxusním masážním centru

Do finále České Miss zbývají už jenom hodiny. Už v neděli 25. srpna vše vypukne ve 20.15 v Hudebním divadle Karlín v přímém přenosu televize Prima. Která z dívek získá prestižní korunku je sice ještě ve hvězdách, jisté však je, že finalistky udělaly všechno proto, aby zaujaly porotu. 

Finalistky České Miss 2019 se nechaly hýčkat v pětihvězdičkovém čínském masážním a terapeutickém centru China Liangtse Wellness na Těšnově, jen kousek od stanice metra Florenc. Alespoň na chvíli zapomněly na stres před možná nejdůležitějším večerem jejich dosavadních životů. V naprostém soukromí a luxusu se na jiné myšlenky přichází velmi snadno, přesně to teď dívky potřebovaly. Toto centrum je na to jako stvořené, vždyť patří do skupiny China Liangtse Group, což je první a největší výzkumný institut přírodní léčby v Číně. Takže i v pražském centru na Těšnově , kam chodí relaxovat například i piloti formule juniorského týmu Sauber, moc dobře vědí, co dělají. Každý dotek vyškolených profesionálů má svůj přesný důvod. 

Unikátní koncept čínských masáží je proslavený po celém světě. Finalistky České Miss tak doslova na vlastní kůži cítily, jaké to je ocitnout se v ráji a všechny se do salonu chtějí vrátit. Teď už je však čekají poslední hodiny příprav a zkoušek, aby v neděli vše klaplo tak, jak má. Ukázat se samozřejmě chce úplně každá. Tím spíš, když díky televizi Prima vše uvidí miliony diváků v přímém přenosu. I vy můžete být u toho.

Odkaz na video z masáží najdete zde.

Foto: Česká Miss


reklama

reklama
reklama