Čtvrtek 28.03.2024

22:49

Čtvrtek 28.03.2024

22:49

reklama

Kasovní trhák: Překvapení?! Ani ne. Marek Vašut trumfl ikonického Ramba i fešáka Pitta

Čeští diváci své filmy milují! Aktuálně to dokázali během uplynulého víkendu, kdy jich na českou oddechovou komedii Román pro pokročilé, ve které si hlavní roli střihl Marek Vašut, dorazilo více než 50 tisíc. Daleko za sebou nechal taková esa, jako jsou Brad Pitt ve film Ad Astra nebo Sylvester Stallone v pokračování legendárního Ramba. 

Již při uvedení do kin avizovali tvůrci filmu Román pro pokročilé, že jim nešlo o to, natočit velký příběh s hlubokými myšlenkami a poselstvím, ale o lehkou nenáročnou komedii, která si klade za cíl především diváka bavit. „Je to komedie o vztazích, které řešíme v každém věku, vztazích a situacích, které jsem zažila já, moji přátelé,“ uvádí režisérka snímku Zita Marinovová s tím, že ji samotnou tak velký divácký  zájem velmi mile překvapil a potěšil.

Marek Vašut ke svému hrdinovi Rudolfovi dodává: „Je to takový Pažout po 14 letech, jen zchátralejší, vyždímanější, tím pádem i směšnější, čili jistá podobnost tam je, jinak jde ale o úplně jiný film, který věřím, že diváky především pobaví.“ 

A zdá se, že opravdu baví. Své dva hlavní konkurenty totiž v počtu diváků předběhl o více jak 20 tisíc. Zásluhu na tomto úspěchu mají samozřejmě mimo Marka Vašuta i další herci – Jitka Čvančarová coby femme fatale, Mirek Etzler jako rozverný flamendr a nebo například Dominika Myslivcová, která se předvedla jako velmi slušná herečka. A co víc, sázka na ni se ukázala jako trefa do černého, protože česká rekordmanka ve sledovanosti na youtube přilákala do kin své věrné fanynky, alespoň podle odezvy na Instagramu.

Odkaz na trailer zde: https://www.youtube.com/watch?v=7BunyA9-MUM


reklama

reklama
reklama