Čtvrtek 28.03.2024

21:52

Čtvrtek 28.03.2024

21:52

reklama

Kalashová vede Kissparádu: Tvrdá práce se vyplácí

Vést jakoukoli hudební hitparádu je pro zpěváka ocenění jeho práce. Je zkrátka dobrá a lidé to oceňují. Diana Kalashová na sebe poprvé upozornila v SuperStar v roce 2011, kdy rozplakala i Lucii Bílou. Od té doby však už uplynulo hodně vody a z malé holčičky se stala mladá slečna. Zlato v hrdle však zůstal, o čemž svědčí fakt, že momentálně vede  prestižní Kissparádu!

Píseň Bez pravidel Diany Kalashové si vede dobře i na YouTube. Videoklip už vidělo téměř 600 tisíc fanoušků (najdete zde). Faktem je, že mladá zpěvačka musí prakticky denně přesvědčovat okolí, že opravdu umí. Nakonec, je to normální. Český hudební rybníček je malý a plave v něm obrovské měsíc velkých či menších ryb. Prosadit tak chce pořádnou porci talentu, ale také umění jít si za svým snem a nepolevit ani ve chvílích, kdy se úplně nedaří. Diana má ale i na svůj věk v hlavě všechno dobře srovnané. Nemá hvězdné manýry, nechová se jako primadona. Naopak, tvrdě na sobě pracuje a jde si za úspěchem krůček po krůčku. Jen tak to může opravdu fungovat, což si Kalashová naštěstí velmi brzy uvědomila.

Pokud se člověk „nezblázní“, může to dotáhnout daleko. Diana má našlápnuto, o čemž svědčí i zmíněný fakt, že momentálně vede hitparádu rádia Kiss. Pokud se chcete podívat na aktuální stav a podpořit Dianu, nebo jakéhokoli jiného interpreta, můžete zde. Desítku nejlepších hitů si pak můžete poslechnout s DJ Basslickerem na Radium Kiss každou středu v premiéře a v neděli pak v repríze vždy od 20 do 21 hodin. Tak podpořte své hity a mrkněte i na novinky.

Foto: archiv D. Kalashové


reklama

reklama
reklama