Pátek 29.03.2024

08:16

Pátek 29.03.2024

08:16

reklama

Bára Kodetová Šporclová s KetoMixem zhubla za dva měsíce čtyři konfekční velikosti!

Bára Kodetová Šporclová změnila nejen svou postavu, ale celkově znovu přehodnotila svůj přístup k životu. Prý to nebyla jen otázky diety. Ta, podle ní, může pomoci, ale nejdůležitější je chuť a vůle udělat něco s celým životem. Bára se rozhodla vrátit se ke své profesi a vyjít ze stínu rodiny. Ne ji opustit. Ne se jí vzdát. To by, podle svých slov, nikdy neudělala. Chtěla ale ukázat svým dcerám, že máma je úspěšná i profesně. Že je čas na mateřství a je v pořádku upozadit svou profesi, ale je také správná doba se vrátit. Všechno je dobré dělat s mírou. Ani KetoMix dietu nedodržovala úplně striktně. Poslouchala své tělo i svou duši.  Bára nám v otevřeném rozhovoru prozradila důvody, proč se do KetoMix diety vrhla.

Vždy působíte šťastně a spokojeně, kdy jste pocítila první impuls, že je potřeba něco změnit?
Když jsem zjistila, že nejsem spokojená s tím, jak se vidím na obrazovce. A s tím jak to ovlivňuje i mé případné obsazování do rolí, které mi nebyly až tak blízké. Chtěla jsem se vrátit k té Báře, kterou jsem byla před mateřstvím.
A také to bylo z důvodu zdravotních, měla jsem najednou vysoký cholesterol, a i jaterní testy nebyly ideální. Rozhodla jsem se to vše změnit. Povedlo se. Sama jsem koukala s otevřenou pusou, jaké jsem měla skvělé krevní testy po dvou měsících od počátku diety.

K jaké dietě jste se přiklonila a proč?
Já nejsem typ na diety. Nerada hladovím, a tak mi vlastně žádné z nich nevyhovovaly. Až když jsem si přečetla rozhovor s Mahulenou Bočanovou o tom, že drží dietu KetoMix a zavolala jsem jí, abych zjistila, jak to celé funguje. Přečetla si recenze i od jiných klientek a v tu chvíli jsem věděla, že jsem našla něco, co vyzkouším. Výsledek vidíte sami.  

Jaké byly vaše začátky?
Nejtěžší bylo vůbec to rozhodnutí. Pak čtrnáctidenní detox, který byl pro mne fyzicky velmi náročný. Jak se ukázalo, má závislost na bílém cukru a mouce byla hluboká. Ovšem po těch prvních čtrnácti dnech se něco zlomilo, a pak už to šlo nějak samo.

Kdy jste viděla první výsledky?
V podstatě ihned. Ale nejvíce jsem zhubla během prvních dvou měsíců. Od té doby to jen udržuji.

Nenarušila vám změna stravování a samotná příprava jídel váš pracovní rytmus?
Vlastně mne to naopak pomohlo v režimu a celkově lepšímu stravovacímu návyku. To je asi na téhle dietě nejlepší. Naučíte se o jídle přemýšlet. A tím, že je efekt tak rychlý, motivují vás výsledky a tím pádem vydržíte i malé nepohodlí na začátku. Není to tak, že by člověk nemusel nic dělat. Zadarmo není žádná proměna. Ale tahle je viditelná rychle.
A tím pádem vydržíte.

Jak na takovou změnu přistupovalo vaše okolí včetně rodiny?
S velkým obdivem. Až jsem byla překvapená. A myslím, že jsem inspirovala mnohé kamarádky i rodinu. Pavel se ke mně teď připojil a s KetoMixem začal. Sám zhubnul během deseti dnů pět kilogramů. Celkově mi to dodalo důležitosti. (smích)

Jak se dnes sama se sebou cítíte?
Nastartovala jsem celkovou proměnu sebe sama. Zjednodušeně řečeno nerezignovala jsem. Ani na věk, ani na vše ostatní. Začala jsem zpívat, pracovat. Cítím se dobře a jsem daleko spokojenější než dříve.

Myslíte, že to ovlivnilo váš život i do budoucna?
Naprosto! Je to určitě začátek další etapy mého života po mateřství. To, že jsme matky a manželky neznamená, že máme zapomenout na to, že jsme především ženy. V dnešním „zvláštním“ světě je těžké se orientovat a najít v něm místo, ve kterém je dobře. Já nedělám reklamy jen tak. Všemu co propaguji, musím věřit a já upřímně věřím v KetoMix dietu a jsem vděčná za jejich produkty i přístup.


reklama

reklama
reklama