Čtvrtek 28.03.2024

19:20

Čtvrtek 28.03.2024

19:20

reklama

Kdo slavný si nadělil liposukci, prsa nebo facelift?

Liposukce, z nich pak laserová liposukce SlimLipo, je nejžádanější zákrok, který si nadělují nejen české ženy ale i celebrity. Jmenujme například Alici Bendovou nebo Michala Davida. Oblíbená i mediálně jsou pak prsa. Mezi posledními si upravila dekolt třeba Anife Vyskočilová.

Všechny ženy bez rozdílu slávy pak chtějí mládnout. U oblíbených dermatologů Kliniky YES VISAGE si tak nadělily omlazení pomocí výplně kyselinou hyaluronovou Iva Kubelková či Daniela Šinkorová, plazmalifting si zamilovala Simona Krainová. Botox a lifting bez skalpelu pak například Alice Bendová.

Darovat lze i zdraví
Moderní centrum preventivní medicíny Kliniky YES VISAGE nabízí i nejkomplexnější celkové vyšetření zdravotního stavu u nás. To, na co by ve státních zařízeních bylo zapotřebí několika žádanek a trvalo by měsíce s časem stráveným po čekárnách nemocnic, získáte během jednoho termínu, na jednom místě s výsledky ihned a v pohodlí soukromé kliniky. „Toto je letos můj dárek. Dohlédnu na své nejbližší a rodinu, aby tady byli co nejdéle,“ prozradila tak svůj vánoční dárek zpěvačka Lucie Bílá.

Tip pro vás:
Udělejte radost druhým i sobě. K zakoupeným dárkovým poukazům naděluje Klinika YES VISAGE nejštědřejší bonusy v Česku – další poukázky na služby v hodnotě až 15 000 Kč zdarma. Využít je můžete pro sebe nebo opět jako dárek. „Nejčastěji klienti kupují poukázky se stanovenou částkou k využití na cokoli. Z více než 300 služeb si pak u nás vybere opravdu každá žena. Získává možnost výběru od neinvazivních, kosmetických či kadeřnických služeb přes služby moderní miniinvazivní dermatologie a laserů až po zákroky našich špičkových chirurgů. Poukazy lze využít také na celkové preventivní vyšetření zdraví. Prostě službu si už obdarovaná rozmyslí sama,“ vysvětluje manažerka největší estetické kliniky u nás.

Více o dárkových poukazech Kliniky YES VISAGE na www.yesvisage.cz/vanoce.


reklama

reklama
reklama