Pátek 29.03.2024

15:35

Pátek 29.03.2024

15:35

reklama

Růžovému šílenství v Pařížské podlehly Verešová, Mottlová i Myslivcová!

Tak tohle tady ještě nebylo, na místo vánoční výzdoby prozářila Pařížskou ulici divoká růžová. Záplava květů, plameňáků i hromady růžového cukroví si užívali hosté na představení nové kolekce Pink Paradise na prodejně značky Philipp Plein. Cukrátka byla natolik lákavá, že dietu hodily za hlavu i známé krásky a užívaly si naplno růžového šílenství. Na dobrotách si pochutnala okouzlující Andrea Verešová, herečka Barbora Mottlová, česká Barbie Dominika Myslivcová i vítězky České Miss.

Herečka Barbora Mottlová dorazila jako obvykle se svým přítelem Pepou Kůrkou, se kterým si celý večer vyměňovali zamilované pohledy, ale netradičně s sebou vzali i růžového psa Chica. Možná to ale bylo opačně, jak poznamenala Bára: „Je sranda, když je na guestlistu napsaný náš pejsek Chico +2, abychom s ním mohli jít s Pepíkem taky. Chicous byl obarveny na růžovo do mého klipu Udělej mi to a barva se měla hned vymýt, ale už je takový přes dva měsíce. Takže se na uvedení limitované kolekce Pink Paradise neskutečně hodil. Vlastně jsme ho mezi těmi cukrátky a pelikány ani nemohli najit. Výborná kamufláž. Jinak růžovou já zbožňuju a aspoň se tím rozsvítí ty šedivé a mrazivé zimní dny. Skvělý nápad Philipa Pleina!“

Andrea Verešová i Dominika Myslivcová nenechaly nic náhodě a obě dorazily oblečené v odvážných modelech kolekce Pink Paradise. Andrea zvolila třpytivé šaty v tmavším odstínu růžové, které odhalily její přednosti a nechaly perfektně vyniknout její křivky. „Byla to nádherná akce, kterou jsme si všichni moc užili. Vládla skvělá atmosféra i díky famóznímu DJovi a krásným modelkám. Originální dekorace v růžovém stylu – růžové kytky, růžový medvídci a sladký raut jenom podpořili dojem výjimečnosti a osobitosti, kterou Philip Plein sám dominuje. Je to móda pro dominantní a originální lidi, kteří se nebojí jít s dobou, rychle a naplno…,“ usmívá se spokojeně Verešová.

Dominika zůstala věrná své image a přišla ve sladce růžovém modelu, tak jak se na českou Barbie sluší a patří. Ovšem zahanbit se nenechaly ani Klára Vavrušková a Karolína Kokešová z České Miss, obě držely růžový dress code a vypadaly jako cukrátka k nakousnutí. A nutno říct, že jim slušely i bouráky od Advantage cars.

 Zdroj: Philipp Plein


reklama

reklama
reklama