Čtvrtek 18.04.2024

07:23

Čtvrtek 18.04.2024

07:23

reklama

To je úspěch! Hana Vágnerová se prosadila na Miss Supranational

Velký úspěch české krásy oslavila Hana Vágnerová. Na světové soutěži Miss Supranational totiž v sousedním Polsku obsadila krásné šesté místo. Zároveň jako nejkrásnější Evropanka získala titul Miss Supranational Europe.

Nestává se až tak často, aby dívka z České republiky bojovala o přední příčky v takto prestižní soutěži. Poslední úspěch v Miss Supranational slavila zakladatelka a ředitelka soutěže Miss Czech Republic Taťána Makarenko v roce 2015, kdy se dostala do Top 20 a získala titul Miss Photogenic.

Skvělé dny v Katovicích
Pro Vágnerovou to byla nejen neopakovatelná životní zkušenost, ale také samozřejmě něco, co ji může katapultovat k mnohem lepším honorářům, co se týká focení či přehlídkových mol. Šesté místo je o to cennější, že na soutěži bojovalo osmdesát dívek z celého světa, dostat se tedy do elitní desítky už je něco, co se nevidí každý den. Hana se navíc probojovala mezi nejlepší desítku i v doprovodné soutěži Best talent. Zvolila moderní tanec, což porotu evidentně zaujalo. První místo po třech týdnech soutěžení získala dívka z Thajska. 

Pro Českou republiku tím ale skvělé dny v Katovicích neskončily. Jen o pár hodin později se totiž konala mužská část soutěže Mr. Supranational, kde jsme měli žhavé želízko v ohni v podobě stříbrného Muže roku Jana Sofronka. Ten se dostal do TOP 10, když ještě předtím získal titul v jedné z doprovodných disciplín Mr. Fitness. 


reklama

reklama
reklama