Pátek 19.04.2024

00:20

Pátek 19.04.2024

00:20

reklama

Soutěžte o nový dekolt, zapojte se i vy!

Toužíte vypadat sexy a přitažlivě?  Rády byste si nechaly zvětšit prsa?  Zkuste štěstí v soutěži o zvětšení poprsí s implantáty Motiva ve spolupráci s Brandeis Clinic a mediální podporou Blesku pro ženy. Soutěžit můžete až do 5. ledna,  ale i tak na nic nečekejte a zodpovězte na jednoduchou soutěžní otázku na www.implantatymotiva.cz.

Nový dekolt už nemusí být jen pouhým snem. Každá žena touží po nějakém „vylepšení„ samy sebe, ať už to jsou dlouhé vlasy, útlejší pás, dlouhé nohy bez celulitidy anebo augmentace prsou. Dnes už není nic nemožné, a i sen o krásném dekoltu se může stát realitou. Mnohdy přemýšlíme nad plastickou operací prsou z několika důvodů. Připadají nám malá či příliš pokleslá, a to zejména po kojení anebo když rychle hubneme.

Dále se ohlížíme na společnost, jestli se cítíme na veřejnosti sexy a žensky.  Zvětšení a modelace prsou už dneska není snem. Stačí si domluvit konzultaci s renomovaným operatérem a pak společně zvolit vhodné implantáty. Jestliže, ale nechcete na nic čekat, zaregistrujte se na www.motivaimplantaty.cz , odpovězte na snadnou otázku  a vydejte se štěstěně vstříc.


reklama

reklama
reklama