Čtvrtek 28.03.2024

21:14

Čtvrtek 28.03.2024

21:14

reklama

Playboy s Myslivcovou jde na dračku! V Pardubicích dokonce vyloupili trafiku

Už po druhé se letos Dominika Myslivcová představila v magazínu Playboy a opět je to úžasná podívaná. Blogerka, zpěvačka a držitelka českého rekordu ve sledovanosti na YouTube má ráda luxus, fotky z prostředí nádherného butikového hotelu k ní tedy sedí perfektně. O magazín je takový zájem, že je většinou vyprodaný, v Pardubicích dokonce kvůli němu neznámý vandal vyloupil trafiku!

Nechceme se rouhat, ale jestli si s nadcházejícími vánočními svátky dokážeme představit nějakou podobu jakéhokoli svatého, tak by musel vypadat jako Myslivcová. Zkrátka božsky! Přesně tak totiž Dominika působí v novém čísle časopisu Playboy. Pokud se spekulovalo, že influencerka v posledních měsících zhubla, tak teď už alespoň víme, proč se tak snažila. Na stránkách prestižního magazínu vypadá opravdu skvěle. Své přírodní křivky odhaluje tak, aby vyvolala co nejvíce mužské fantazie. Vlastně nejen jejich, z tohoto ženy nemůžeme vynechat, jistě se také rády podívají. 

Pro Dominiku už to bylo druhé focení pro Playboy, v létě se představila jako mafiánská žena. „Vždycky je to velmi prestižní, do Playboye se nedostane každý. Ale myslím, že ke mně sedí. Je to luxusní časopis a já luxus miluju. Botičky, kabelky, oblečení. Vše si dokážu užít,“ usmívá se česká Barbie. Zároveň dodala, že focení sice bylo náročné, ale díky skvělému týmu se vše zvládlo na jedničku. „Neznám nikoho, kdo by odmítl titulní stranu Playboye. Takže jsem samozřejmě neváhala ani chvíli. Navíc celý tým i fotograf Petr Mihle odvedli perfektní práci.“ Snad Dominika odvážnými snímky nezpůsobí celonárodní pozdvižení. Jedna vykradená trafika v Pardubicích už by snad mohla stačit…nebo ne? Možná se dočkáme i prodejního rekordu?

Foto: Petr Mihle


reklama

reklama
reklama