Pátek 29.03.2024

06:05

Pátek 29.03.2024

06:05

reklama

Když Asie, tak Asian Temple: Lépe se v Praze nenajíte

Pokud jste fanoušky opravdu, ale opravdu dobrého jídla, pak jste jistě slyšeli o fantastické restauraci v centru Prahy. A jestli to s uspokojením svých chuťových pohárků myslíte vážně, v Asian Temple už jste byli. Je do doslova chrám asijských chutí, o kterých se vám bude v noci zdát.

Cesta do Asie je v domácím rozpočtu znát a co si budeme povídat, je i časově docela náročná. Milovníci pravých asijských dobrot však tak daleko jezdit či létat nemusejí. Chcete ochutnat speciality z japonského showgrilu teppanyaki, woku, indické pece Tandoor nebo snad jedinečné sushi od nejlepších mistrů ve svém oboru? Pak je jasnou volbou Asian Temple v Bílkově 13 v Praze. Díky otevřené kuchyni můžete kuchařům nahlédnout doslova pod ruce a to je velký zážitek. Zde si zkrátka každý přijde na své. Dokonce i když hledáte naprosté soukromí, dostanete ho v privátních saloncích, kde si můžete nerušeně povídat nebo vést obchodní jednání na té nejvyšší úrovni. A dokonce si zde můžete uspořádat i privátní oslavu.

Mezinárodní tým kuchařů každý den připravuje originální nabídku, takže si v Asian Temple vychutnáte třeba i rychlý oběd, ale  ani milovníci skvělých večerních programů určitě nebudou excelentním jídlem zklamáni. Mikromagie, tanečníci a tanečnice v asijských kostýmech nebo si naživo poslechnout skvělé saxofonisty není žádný problém. V Asian Temple toho můžete zažít hodně a navíc si u toho pochutnat na tom nejlepším, co Asie nabízí. Tak proč se trmácet tisíce kilometrů daleko, když vše dostanete na jednom místě v Praze?


reklama

reklama
reklama