Čtvrtek 28.03.2024

16:43

Čtvrtek 28.03.2024

16:43

reklama

David Schumacher vyměnil iPhone: Teď už jenom Xiaomi Mi Note 10 Pro!

Před pár dny se stal bývalý závodník Formule 1 Ralf Schumacher ambasadorem značky Xiaomi. Do Prahy ho ke slavnostnímu podpisu smlouvy doprovodil i jeho syn David. A z české metropole si už odvážel zbrusu nový Xiaomi Mi Note 10 Pro s šesti fotoaparáty, iPhone už prý dál používat nebude.

David Schumacher je syn Ralfa a jeho manželky, bývalé modelky Cory-Caroline Brinkmann. A není se čemu divit, že jde ve stopách svého slavného tatínka. Pro tuto sezónu podepsal smlouvy s českou stájí Charouz Racing System, a bude tedy jezdit ve Formuli 3. Partnerem týmu je od loňského roku právě značka Xiaomi. David si v Praze doslova zamiloval Xiaomi Mi Note 10 Pro. Špičkové zařízení má na zadní straně pět fotoaparátů, jeden na přední. Především špičkový foťák 108Mpx je absolutní bomba, skvělou volbou je také díky nadprůměrné výdrži baterie. 

Nadstandardní výkon bude potřebovat v nové sezóně i David, aby stejně jako Xiaomi drtil konkurenci. Mladý Schumacher si Xiaomi Mi Note 10 Pro rovnou odvezl. „Doteď jsem používal iPhone, ale někomu ho asi dám, dál ho používat nebudu,“ usmíval se David. To budou teď selfíčka! Navíc, pokud jde o cenu, špičkový telefon od Xiaomi je úplně někde jinde, než obdobné modely konkurence. Na Ferrari mezi mobily vám stačí něco málo přes dvanáct tisíc korun. 


reklama

reklama
reklama