Čtvrtek 18.04.2024

16:49

Čtvrtek 18.04.2024

16:49

reklama

Stále ještě můžete vyhrát auto s Camp David! Čas se ale krátí

Poslední necelé dva dny máte na to, abyste si pořídili něco pěkného na sebe v kamenné prodejně značky Campa David nebo na jejich e-shopu. Nejen, že mají skvělé slevy a výběr opravdu pro každého, navíc ale stále ještě můžete vyhrát Hyundai i10 na rok zdarma!

Před svátkem zamilovaných Camp David vyhlásil, že kdo si u nich až do 21. února cokoli koupí, bude zařazen do slosování o skvělý vůz. Letošní Valentýn tak měl ještě větší kouzlo, než kdy jindy. Například do obchodu značky v Praze v Letňanech zamířila velká spousta zamilovaných. Samozřejmě však akce platí i dnes a zítra a vůbec není podmínkou, že byste se snad museli s někým držet za ruce. Zkrátka přijďte, nakupte, nebo mrkněte na www.campdavidshop.cz a sami se přesvědčte, že vám o slevách nelžeme.

Navíc v Camp David chodí spousta známých tváří. Jen namátkou Michal David, nedávno dorazil na nákup i závodník české stáje Charouz Racing System Pedro Piquet, který v letošní sezóně usedne do kokpitu v šampionátu Formule 2. „Chtěl jsem auto pro nějakou pěknou českou holku,“ smál se sympaťák. Jestli bude mít štěstí on nebo někdo jiný se dozvíme už 22. února. Přesně v 15. hodin totiž začne v shopu Camp David v Letňanech losování. Budete u toho?


reklama

reklama
reklama