Pátek 29.03.2024

12:02

Pátek 29.03.2024

12:02

reklama

Slováková dostává kapky: Prý lidi podvedla, chtějí zpět peníze za roušky

Vždycky se najdou lidé, kteří chtějí vytěžit maximum na krizové situaci. Možná se to dá pochopit, když zneužijí lidskou hloupost. Ale přiživovat se na strachu druhých, která je v současné situaci enormní? To je hodně za hranou. Přesně takové praktiky však provozuje slavomanka z reality show Hotel Paradise Nela Slováková. Co je na tom pravdy?

Brněnská podnikatelka umí využít příležitosti, to se jí musí nechat. Nejprve přišla s vlastní dezinfekcí v době, kdy by za ni lidé platili zlatem. Což u ní také téměř museli, 100 ml stálo neskutečných 543 korun. „Vydělává na strachu lidí, je to nehoráznost,“ psali rozzuření fanoušci komentáře na jejím profilu. Nela tvrdila, že musela investovat milion, tak ať se nediví, že je cena taková. Možná by jí to nakonec ještě prošlo, ale Slováková nedávno přišla s dalším výnosným byznysem. Naslibovala totiž pomalu zázračné roušky, údajně snad měly obsahovat i stříbro. Navíc tvrdila, že když si roušku lidé udělají doma třeba z trička, bude jim k ničemu. Což je samozřejmě velký blábol, všichni odborníci se shodují, že rozhodně i to je lepší, než nic.

Ale vraťme se zpět k aktivitám prohnané Nely. Spousta zákazníků byla s dodaným zbožím nespokojena a žádala zpět své peníze. Místo toho se jim prý dostalo hodně zvláštní komunikace, urážek a vykřičníků. „Místo omluv si nás blokuje, neskutečně arogantní chování,“ tvrdí, dle svých slov podvedení, zákazníci. Na Instagramu dokonce vznikla skupina Hrabonela Hlena Lichvářová (najdete zde). Co myslíte, je takové podnikání ještě snesitelné, nebo už jde o hyenismus? Navíc, kdy vznikl národní sport v podobě šití roušek a rozdávání je potřebným?


reklama

reklama
reklama