Úterý 19.03.2024

07:08

Úterý 19.03.2024

07:08

reklama

Provoque je sexy prádlo od sex bomby: Ručně šité luxusní spodní prádlo, kde velikost neřešíte

Dámy, bály jste se kupovat spodní prádlo na internetu? Pánové, děsilo vás, že partnerce netrefíte velikost? Nová značka Provoque tento problém řeší naprosto dokonale. Spodní prádlo je totiž obohaceno o posuvné popruhy, díky kterým si ho můžete nastavit přesně podle vašich potřeb. To, co bylo doteď pouhým snem, se stává realitou.  Už žádné vracení zboží a konec trapasům.

V obchodních řetězcích najdete jen „standardní“ výběr modelů. Než se konečně dopracujete k podprsence, která vám perfektně padne, strávíte v obchodě spoustu času, stojí vás to nervy. Případně se musíte odhodlat k nákupu online, což je vždycky tak trochu loterie. „My si času svých zákazníků vážíme a chceme, aby se žena v našem spodním prádle Provoque cítila naprosto neodolatelná,“ usmívá se jednatelka a spolumajitelka společnosti Kristýna Černá, sama sexy a modelka a expřítelkyně fotbalisty Martina Jiránka. Značka Provoque se proto vyznačuje naprosto jedinečnou „vychytávkou“, kterou ocení jak ženy, tak samozřejmě i pánové, kteří mají s trefením správné velikosti logicky problémy. „Prádlo jsme vybavili elastickými posuvnými popruhy. Spodní prádlo si tak nastavíte přesně podle vašich potřeb. Budete mít pocit, jako by bylo ušité přímo pro vás na míru.“ Stačí tedy pouze znát velikosti košíčků u podprsenky a se zbytkem už si nemusíte dělat starosti. Obvod hrudníku a velikost prádla jsou nastavitelné od velikosti XS do velikosti XL. 

Samozřejmostí je špičková kvalita, všechny kousky se vyznačují vysokou kvalitou a exkluzivitou. Spodní prádlo Provoque se totiž ručně šije v malé rodinné dílně v Petrohradu. „Většina mužů chce ženě věnovat spodní prádlo, ve kterém ji chce vidět. My jim toto přání splníme,“ doplňuje Černá. A co si budeme povídat. V době nouzového stavu, kdy jsou stále téměř všechny obchody zavřené, je skvělé, že existuje šance, jak si udělat romantický večer. Podívejte se na stránky značky provoque.cz, stačí si vybrat, objednat a vše ostatní už je jen a jen na vás. Navíc, kdo se chce stát modelkou sexy prádla, tak má šanci. Kristýna připravuje katalog a hledá modelky. Kontaktovat ji můžete třeba na Instagramu značky zde.


reklama

reklama
reklama