Úterý 19.03.2024

03:27

Úterý 19.03.2024

03:27

reklama

Zacvičte si s Tomášem Matonohou: Už v neděli na SPORT 5

Pořad „Hni se“ na stanici SPORT 5 si za pár týdnů, co je populární televizní stanicí vysílán, získal obrovskou oblibu. Není se čemu divit. Hvězdné tváře pravidelně předvádějí, jaké to je si zacvičit doma bez složitých strojů či nářadí. Tuto neděli se můžete těšit na moderátora Tomáše Matonohu.

Chápeme, že neděle 8 hodin ráno může být pro někoho „vražedný“ čas. Na druhou stranu alespoň budete mít den delší a hlavně hezčí. Začít pohybem totiž znamená, že nastartujete organismus, okysličíte mozek a všechno půjde tak nějak lépe. Je jedno, jestli se chystáte do práce, nebo třeba na grilovačku s kamarády. V rouškách, samozřejmě. Navíc Tomáš Matonoha je známý tím, že má pohyb v krvi. Nakonec, o lyžování často mluví i v pořadu „Co na to Češi,“ který moderuje. 

S cvičitelkou a autorkou programu „Skvěle v těle“ Evou Behenskou proberou na SPORT 5 všechny možné triky, jak se doma pořádně protáhnout. Když se k nim připojíte, určitě nebudete litovat. A pokud byste to ráno opravdu „nedávali“, tak máte možnost v reprízách během dne. Můžete si vsadit na to, že s Tomášem bude i pořádná legrace.

Na koho se můžete těšit dál
20. dubna – František Uvira
22. dubna – Michaela Šmejkalová
24. dubna – Sandra Bourdon


reklama

reklama
reklama