Úterý 19.03.2024

12:21

Úterý 19.03.2024

12:21

reklama

Agentura PURE MODEL Management má „prsty“ všude: Krásnou Vanessu objevila v Německu

Když se práce dělá s radostí a ještě k tomu dobře, úspěchy na sebe nenechají dlouho čekat. Česká agentura PURE MODEL Management zastupuje řadu úspěšných českých modelek a modelů, kteří působí po celém světě. Před třemi lety začala také spolupracovat s Českou Miss a s trochou nadsázky se dá říct, že má prsty téměř všude. Svůj scouting (objevování nových tváří) nezaměřuje pouze na tuzemský trh, ale potencionální hvězdy hledá i v zahraničí.

Majitel agentury Roman Holárek má „čich“ na tváře, které se pod jeho vedením dokáží později prosadit na slavná přehlídková mola a k zakázkám od prestižních světových značek. Stačí si vzpomenou třeba na Barboru Fialovou, která se stala tváří celosvětové kampaně značky Gucci či Báru Uhrovou, která spolupracovala se značkami jako je Valentino, Max Mara, Gucci, Salvatore Ferragamo č a mnoho dalších a jejímž partnerem byl nějakou dobu i hvězdný rakouský fotbalový brankář Heinz Lindner. Roman Holárek zkrátka umí otevřít dveře do světa velkého modelingu. Samozřejmě ne s každou dívkou se to povede. „Doby, kdy se hodnotila pouze krása, jsou dávno za námi. Dnes chce velký svět modelingu osobnostně vyspělé tváře, proto vždy říkám, že za úspěchem modelek a modelů stojí právě z 6% procent jejich osobnost a ze 40 procent jejich vzhled,“ říká Holárek. 

Jeho agentura se nespecializuje pouze na malý český rybníček. Jen před pár dny se totiž v agentuře objevila krásná Vanessa, která má sice české kořeny, ale žije s rodiči v Německu. „Musím se neustále koukat kolem sebe. Nikdy nevíte, na koho narazíte,“ usmívá se Holárek. Vanessa už má z Německa pár modelingových zkušeností a je téměř jisté, že o ní ještě hodně uslyšíme. Aby také ne, pod vedením zkušeného manažera ji jistě čeká skvělá budoucnost.

Agentura PURE MODE Management pořádá každoročně modelingovou soutěž PURE MODEL, která musela být posunuta na podzim tohoto roku, kvůli současnému nouzovému stavu způsobeným nemocí COVID-19. I přes tato omezení mohou soutěžící posílat své přihlášky skrze online formulář na stránkách agentury www.puremodel.cz/soutez a absolvovat tak on-line casting do této prestižní modelingové soutěže.


reklama

reklama
reklama