Čtvrtek 18.04.2024

15:39

Čtvrtek 18.04.2024

15:39

reklama

Zacvičte si s krásnou finalistkou Miss: „Hni se“ s Míšou Šmejkalovou

Středa, pohybu je třeba. Televizní stanice SPORT 5 toto heslo razí i v pondělí, v pátek a v neděli. Už tuto středu se vám však cvičitelka Eva Behenská představí s velmi milým a krásným hostem. V rámci pořadu „Hni se“ si totiž už tuto středu v 8 ráno můžete zacvičit s finalistkou České Miss Michaelou Šmejkalovou.

Pánové, tento díl bude jako dělaný právě pro vás. Chápeme, že když je hostem Evy Behenské, která je mimo jiné autorkou programu „Skvěle v těle“, nějaký chlap, není to pro mužskou část diváků úplně ono. Zatím když se ke krásné Behenské přidá neméně sexy modelka, hned jde to cvičení tak nějak lépe. Michaela Šmejkalová má postavičku jako ze žurnálu, je jasné, že cvičení jí není nijak cizí. Jako správná modelka musí trávit ve fitku hodně času. V době nouzového režimu a uzavření center to nejde, takže i ona přivítala možnost hýbat se doma s jedinečným pořadem stanice SPORT 5.

Pokud byste měli strach, že tuto stanici nechytáte, tak nemusíte. SPORT 5 totiž pokrývá téměř 100 procent České republiky. Nepřijdete tak ani o cvičení s krásnou Míšou, ani o žádné jiné. Těšit se můžete vždy v pondělí, ve středu, v pátek a v neděli v premiéře od 8 hodin ráno. Reprízy jsou pak na programu během dne. 

Na koho se můžete těšit dál
24. dubna – Sandra Bourdon
26. dubna – Jan Micka
27. dubna – Martin Michek


reklama

reklama
reklama