Úterý 16.04.2024

20:44

Úterý 16.04.2024

20:44

reklama

SPORT 5 fandí pohybu: Další díl pořadu „Hni se“, tentokrát sexy Sandrou

Televizní stanice SPORT 5 signálem pokrývá téměř 100 procent České republiky. Což je pro vás všechny samozřejmě dobrá zpráva. Jedinečný program si užijete i v době koronavirové krize. Tím spíš, že stanice přišla s pořadem, kde si můžete zacvičit se známými tvářemi pěkně z pohodlí domova. 

Pořad „Hni se“ je jedinečný. Nikdy nekoukáte na stejné lidi, nikdy mu nechybí originalita. Cvičitelka Eva Behenská, která je autorkou například programu „Skvěle v těle“ si totiž do studia zve velmi zajímavé hosty. Cvičit už jste tak mohli třeba s Tomášem Matonohou, Martinem Dejdarem a dalšími celebritami. Už v pátek 24. dubna se v osm hodin ráno můžete těšit na krásnou finalistku Miss Czech Republic Sandru Bourdon. A i když budeme mít samozřejmě roušku, jak velí současná pravidla, zejména pánové jistě ocení její téměř dokonalou postavu. A když se vedle ní ještě postaví Eva Behenská, to by v tom byl čert, abyste si hned takhle ráno pořádně nerozproudili krev v žilách.

Pořad „Hni se“ můžete sledovat v premiéře každé pondělí, středu, pátek a neděli od 8 hodin, samozřejmě na stanici SPORT 5. Reprízy jsou vždy v plánu během dne. Určitě si pokaždé přijdete na své. Máte-li rádi pohyb, toto je vaše jasná volba. Přitom nepotřebujete žádné složité stroje nebo vybavení ve stylu fitka. Stačí prostě to, co máte doma po ruce…

Na koho se můžete těšit dál
26. dubna – Jan Micka
27. dubna – Martin Michek
29. dubna – Olga Roučková


reklama

reklama
reklama