Pátek 19.04.2024

13:35

Pátek 19.04.2024

13:35

reklama

„Hni se“ s Olgou Roučkovou: Tenhle díl bude stát za to!

Už dlouhé roky je život Olgy Roučkové pevně spjat se čtyřkolkami. Pravidelně se účastní mezinárodních, evropských i tuzemských šampionátů. Měla jet i na letošním Dakaru, Arabové ji však nakonec ze startovní listiny vyškrtli kvůli tomu, že jejím hlavním sponzorem je pánský časopis. Televizní stanice SPORT 5 s ničím takovým problém nemá, takže i sympatická blondýnka mohla být hostem pořadu „Hni se.“

Zatímco minulý rok v Peru byla Olga hitem nejen díky svému umění, ale i díky lechtivé reklamě, letos bylo všechno jinak. Její tým MGR musel nakonec oznámit, že Roučková na Dakaru nepojede. Rozjela to tak alespoň v pořadu televizní stanice SPORT 5 spolu s cvičitelkou Evou Behenskou, která je mimo jiné také autorkou programu Skvěle v těle. A jestli se snad někteří hosté drželi zkrátka, Olga to pořádně rozbalila. Přesvědčit se můžete na vlastní oči už ve středu 29. dubna v 8 hodin ráno.

Pořad „Hni se“ je naprosto jedinečný svým zaměřením. Eva Behenská se svými hosty totiž připravuje cviky tak, aby si je mohli vyzkoušet úplně všichni z pohodlí domova. Nepotřebujete tedy žádné nářadí ani se nemusíte bát, že by bylo cvičení příliš složité. Jestli jste si se SPORT 5 ještě nezacvičili, tak to zkuste, určitě nebudete litovat. Tím spíš, že stanice pokrývá téměř 100 procent České republiky, signál tak není problém.

Na koho se můžete těšit dál
1. května – Violeta, Dina, Darja
3. května – Petr Vojnar
4. května – Dina Deeva


reklama

reklama
reklama