Pátek 29.03.2024

09:26

Pátek 29.03.2024

09:26

reklama

Voda základ zdraví a krásy

Naše tělo v nadpoloviční hmotnosti tvoří voda a bez dostatečné hydratace nedokáže správně fungovat. Stejně tak i pro naší pleť je množství vláčnosti zásadní, aby si udržela svěží a mladiství vzhled. Jak to však zařídit, když s věkem vlhkosti postupně ubývá?

Největší obsah vody máme v těle, když se narodíme. U dětí je ji v organizmu 70% až 80%. Jak dospíváme a stárneme, tak vody postupně ubývá. U dospělého muže se její obsah pohybuje mezi 50% až 65% a u ženy mezi 45% až 60%. Samozřejmě platí, že čím mladší člověk, tím větší podíl vody v těla má.

Proč se poměr vody v těle s přibývajícím věkem otáčí v náš neprospěch?

Může za to přirozený úbytek kyseliny hyaluronové, která je součástí všech životně důležitých tkání v těle. Kyselina hyaluronová na sebe dokáže navázat vodu až v objemu tisíci násobku své hmotnosti a udržuje tak dostatečnou hydrataci v těle. Působí pozitivně nejenom na vlastnosti tkání jako je pružnost a pevnost, ale také ovlivňuje odolnost tkání vůči námaze, zlepšuje hojení ran a urychluje regeneraci tkání po námaze a poškození. Pokud je kyseliny hyaloronové nedostatek, tělo jednoduše řečeno přestane fungovat v režimu mladého těla. Prvními viditelnými známkami, které ztrátu kyseliny hyaluronové vykazují, jsou vrásky a ochablá pleť.

Posilněte hydrataci sami doma

Dnes je však možné velmi účinně zabojovat proti ochabování a chřadnutí pleti důsledkem neúprosného času a nedostatečné hydratace. Stačí si naordinovat efektivní péči, která vám i vaší pokožce zajistí dostatečný přísun kyseliny hyaloronové, jak zvenku tak zevnitř. Skvěle funguje kombinace přípravků, pleťového séra HYALURON ELIXIR a elixíru HYALURON ELIXIR, který se kape do vody. „Užívání kyseliny hyaloronové je důležité v každém věku tak, aby se vrásky vůbec nevytvořily. My v ordinacích estetických dermatologů doporučujeme kombinaci obou přípravků z řady HYALURON ELIXIR při každé aplikaci výplní na bázi kyseliny hyaluronové, protože prodlouží jejich životnost a navíc zlepší stabilizaci výplní,“ říká přední dermatoložka, MUDr. Tereza Gabryšová z Kliniky YES VISAGE.

V rukou profesionálů

Pokud chcete udělat pro svoji pokožku maximu nebo už se ve vaší tváři objevily první známky nedostatečné hydratace pleti, obraťte se na odborníky zabývající se estetickou medicínou. Na základě konzultace s lékařem, který zhodnotí stav a potřeby vaší pokožky, můžete podstoupit nejrůznější ošetření. Ty dokáží nejen vzniklé šrámy na pleti napravit, ale současně fungují i preventivně.

Vyzkoušet můžete plazmalifting, mezoterapii či ošetření Hydrobalance, které zajišťují obnovu důležitých stavebních složek pokožky až na buněčné úrovni i v jejích nejhlubších strukturách. Speciální aktivní látky jsou aplikovány do kůže pomocí mikrojehliček a poskytují jí hloubkovou hydrataci a regeneraci. Tyto výživné aktivní látky mohou obsahovat vysoké koncentrace vitamínů, aminokyselin, růstových látek a koenzymů, kyselinu hyaluronovou či vlastní krevní plazmu.

Hoďte své pleti záchranný kruh v podobě cílené péče včas! Odmění se vám, bude svěží, pevná a pružná bez výrazných projevů stárnutí!

Více na www.yesvisage.cz nebo www.sayyes.cz


reklama

reklama
reklama