Pátek 29.03.2024

01:34

Pátek 29.03.2024

01:34

reklama

Petr Vojnar: Hni se na SPORT 5 je moc fajn projekt!

V době karantény a omezení sportovních aktivit je stejně potřeba se hýbat. Televize SPORT 5 proto přišla s originálním projektem, kdy si můžete spolu se známými osobnostmi zacvičit v klidu doma. Jedním z pozvaných byl i moderátor a herec Petr Vojnar.

Televize SPORT 5 už od 1. června (od 24. března ve zkušebním vysílání) pokryje téměř 100 procent České republiky. Takže se nemusíte bát, že by se vám pořad „Hni se“ nepovedlo naladit. Cvičitelka Eva Behenská, které je například také autorkou programu „Skvěle v těle“ dává ve studiu pořádně do těla známým osobnostem ze světa sportu či showbyznysu. Ale zároveň ukazuje, jak se dá cvičit z domova, aniž byste k tomu potřebovali nějaké extra nářadí. Je jasné, že Petr Vojnar nemohl coby host jednoho z dílů chybět, protože o jeho namakaném těle si fanynky vyprávějí při dlouhých zimních večerech doslova legendy (nebo když nemohou ven kvůli pandemii koronaviru). 

„Přišel jsem moc rád a musím říct, že i když toho mám v posilovně docela dost za sebou, Eva mi ukázala pár nových fíglů. Takže jsem se i něco naučil,“ usmíval se sympaťák, který na Primě moderuje pořad Divošky. I on si samozřejmě za nouzového stavu doma udělal improvizovanou posilovnu, ale prý to není ono. „Už se těším do fitka. Doma se člověk ne vždycky úplně donutí.“ Možná mu k tomu teď pomůže pořad „Hni se“. „Jasně, že se budu dívat. Každý takový projekt je moc fajn. Doma už je to vážně k zbláznění,“ uzavřel Vojnar. 

Koho uvidíte v nejbližších dnech (premiéra vždy v 8.00)?
4. května – Dina Deeva
6. května – Lenka Weidlichová
8. května – Daria Zozulia


reklama

reklama
reklama