Pátek 29.03.2024

08:06

Pátek 29.03.2024

08:06

reklama

Zápěstí krásek z České Miss nově zdobí ručně vyráběné hodinky značky Prim

Tradice, historie a poctivost – to jsou hodnoty, které spojují národní soutěž krásy Česká Miss a společnost ELTON hodinářská, výrobce hodinek PRIM. Je tedy nasnadě, že obě značky se spojily a my se můžeme těšit, že Primky budou k vidění u krásek z letošního i loňského ročníku České Miss a dívky díky nim budou vždy všude na minutu přesně.  

Poctivou hodinářskou práci oceňují i vítězky České Miss, kterým nově zdobí zápěstí právě tyto ručně vyráběné skvosty s vygravírovaným jménem dívek na zadní straně hodinek. Zajímavostí Primek totiž je, že ELTON je jednou z mála hodinářských firem na světě, která dokáže vyrobit mechanické hodinky včetně strojku, a to již více než sedmdesát let. Potěšení z čerstvé spolupráce byla oboustranné, generální ředitel ELTONu Milan Kozel se radoval ze spojení dvou tradičních značek, zatímco krásky z České Miss z nových hodinek. „Jsme velmi rádi, že jsme zahájili spolupráci dvou tradičních českých značek – hodinek PRIM a nejstarší české soutěže Miss,“ uvedl Milan Kozel potěšeně.

Dívky neváhaly a svůj nejnovější přírůstek do své šperkovnice ihned otestovaly a nešetřily chválou. „V dnešní moderní době jsou pro mě tyto klasické hodinky úžasný módní doplněk i připomínka toho, že ne vše digitální je to nejlepší. Hodinky Prim jsou česká klasika a já jsem moc vděčná společnosti ELTON hodinářská za tento krásný dárek,“ děkovala nadšeně Česká Miss 2019 Bára Hodačová a Miss Earth Water Klára Vavrušková se k ní přidala. „Hodinky Prim pro mě představují českou klasiku. Navíc pocházím z Královehradeckého kraje, kde se dokonce Primky vyrábějí. Na hodinkách se mi líbí jejich nadčasovost, kvalita a elegance,“ prozradila Klára, zatímco si zálibně prohlížela nové hodinky na své ruce. ,,Hodinky jsou pro mě nezbytným fashion doplňkem již několik let a tyhle od Primu jsou opravdu krásné a nadčasové. V jednoduchosti je krása. Navíc se mi líbí, že je to ryze český produkt a má u nás kus historie, například moji rodiče nosili Primky taky,” dodala s úsměvem Miss Global 2019 Karolína Kokešová.


reklama

reklama
reklama