Čtvrtek 25.04.2024

22:40

Čtvrtek 25.04.2024

22:40

reklama

Péče za běhu i dlouhý rituál. Co používat na hydrataci pokožky?

Z hodin biologie si určitě pamatujete, že jsme z více než poloviny tvořeni z vody. Zvláště, pokud chcete vypadat stále svěže, měla byste pamatovat na několik rad: omezujte stres, dopřejte si dostatek spánku, chraňte se před sluníčkem a hydratujte se z venku i zevnitř. Na trhu je nespočet produktů na pokožku, které slibují zázraky na počkání. Který je pro vás ale ten nejvhodnější?

Ani o krok navíc!

Ve svém životě nemáte času nazbyt a každý krok navíc se snažíte omezit. Málokdy se donutíte se po sprše nakrémovat, ale nechcete, aby byla vaše pokožka napjatá a suchá? Pak je pro vás nejvhodnější sprchový olej, ten obsahuje vysoký podíl vzácných olejů, které pokožku hydratují, přesto ji nezanechávají mastnou.

Osvěžení těla i mysli

Jste neustále v pohybu a přeskakujete krémování, protože nechcete čekat, než se krém vsákne? Jsou na vás všechna tělová mléka pořád moc hutná? Pak si zamilujete tělové želé! Jemná gelová textura Sabon Body Gelée s aloe vera se rychle vsákne do pokožky, ochladí ji a je navíc dostupné v osvěžujících vůních.

Body Geléee, Sabon, 460 Kč
https://www.sabon.cz/cs/produkty/podrobnosti/2509-chladici-gel-citrus-blossom

Nejhebčí pohlazení

Ráda se cítíte rozmazlovaná a chcete jen to nejlepší. Péče o tělo je pro vás neodmyslitelnou součástí dne, milujete luxusní vůně a složení?  Sabon Silky body milk bude vašim miláčkem. Hedvábná, vyvážená textura vás naladí na smyslnou vlnu. Mandlový olej, ovesné mléko a vitamín E jemně pečuje i o tu nejcitlivější pokožku.

Silky Body Milk, Sabon, 580 Kč
https://www.sabon.cz/cs/produkty/podrobnosti/1632-hebke-telove-mleko-tuba-jasmin

Péče jako rituál
Umíte si vyčlenit čas pro sebe, milujete smyslné masáže a rozmazlování na té nejvyšší úrovni. Chcete svou pokožku zjemnit a vonět jako princezna orientu celý den? Pak tělový olej Sabon s vůní pačuli, levandule a vanilky už nikdy nedáte z ruky. Obsahuje 6 přírodních olejů, a navíc nezanechává mastný film.Body Oil, Sabon, 390 Kč
https://www.sabon.cz/cs/produkty/podrobnosti/481-masazni-olej-paculi-levandule-vanilka


reklama

reklama
reklama