Pátek 29.03.2024

11:50

Pátek 29.03.2024

11:50

reklama

Krásná Romana je tváří značky Bogner! Chceš se jí stát i ty?

Nedávno byla vyhlášena dlouhodobá soutěž o to, která kráska se stane tváří luxusní značky Bogner. Uběhlo jen pár dní a už se přihlásila téměř stovka mladých žen. Není se čemu divit, je to skvělý krok v kariéře každé modelky, ať už začínající nebo se zkušenostmi. Dnes vám představujeme  okouzlující Romanu.

Tahle kočka není ve světě modelingu žádnou začátečnicí. Má za sebou práci pro velké klienty, jako je například Liqui Moly. „Tato branže není pro každého a je velmi těžké se v ní prosadit. O to více si vážím této příležitosti a jsem velmi vděčná za spolupráci, která mi byla nabídnuta. Není nad to, když je vaše práce vaším koníčkem,“ usmívá se sympatická kráska z Brna. I přes nespočet pracovních příležitostí v hlavním městě, však Romana zůstává věrná svému rodnému městu, kde se věnuje své stále práci v advokátní společnosti a současně i studiu na právnické fakultě Masarykovy univerzity. 

První krok už Romana udělala, značka Bogner si ji vybrala jako svoji tvář, což pro ni znamená skvělý krok kupředu. Konkurence je však i v tomto ohledu velká. „Každý den přibývají nové dívky. Evidentně je o to zájem,“ potvrdili nám organizátoři soutěže. Chceš se stát tváří značky Bogner? Není nic jednoduššího. Stačí poslat pár základních informací a fotek a samozřejmě mít i trošku štěstíčka. Jak tedy postupovat?

Na mail hledametvar@mediaservis.info pošli:

1. své jméno, věk a kontakt na sebe (mail, telefon)
2. minimálně tři fotky (portrét, v lyžařském outfitu a v plavkách či prádle)
3. v krátkosti popiš, proč právě ty bys měl(a) být tváří značky Bogner


reklama

reklama
reklama