Čtvrtek 28.03.2024

11:09

Čtvrtek 28.03.2024

11:09

reklama

Sexy kočky v sexy prádélku: Fotograf celebrit Matušinský měl napilno

Tolik výstavních kočiček na jednom místě, to je něco! Pro každého obyčejného smrtelníka malé Vánoce, pro fotografa celebrit Filipa Matušinského však takový běžný pracovní den. Každopádně v rámci focení kampaně na značku spodního prádla Provoque bylo pořádně horko přesto, že teploty venku klesají a dívky toho na sobě moc neměly.

Pánové, jestli jste se někdy báli nakupovat své partnerce spodní prádlo na internetu, teď už je nebezpečí chyby zažehnáno. Prádlo Provoque má totiž posuvné pruhy, díky kterým je možné ho nastavit přesně tak, jak to v dané chvíli vyhovuje. Konec trapasům a vracení zboží, stačí znát jenom velikost košíčků a zbytek už vám nemusí dělat starosti. Obvod hrudníku a velikost prádla jsou nastavitelné od XS až po L. To jistě ocení i trojice krásek, které pózovaly před objektivem Filipa Matušinského. Většina z vás jeho práci zřejmě dobře zná, takže netřeba připomínat, že odvedl velmi dobrou práci. Ostatně tak, jak je jeho dobrým zvykem.

Focení si pochvalovaly i Gabriela Gášparová, Romana Zajícová a Lia Kees. Dát tyhle tři krásky dohromady na jedno místo v jeden čas přitom nebyla vůbec žádná legrace. Všechny mají totiž práce nad hlavu, jsou součástí kampaní pro prestižní klienty. Samozřejmě hodně cestují, takže najít volný termín byla celkem fuška. Při pohledu na fotky je určitě moc dobře, že se to nakonec povedlo. A pokud byste zatoužily po nějakém pěkném kousku prádla, třeba i toho, které mají Gabriela, Romana a Lia na sobě, mrkněte se na webové stránky značky Provoque. Najdete je na provoque.cz.

Foto: Filip Matušinský


reklama

reklama
reklama