Pátek 19.04.2024

09:33

Pátek 19.04.2024

09:33

reklama

Jak se stát hvězdou? Zkuste fotky od Rašnera

Jsou fotografové, kteří si pořídí základní vybavení a už si myslí, že jsou mistři světa. A pak takoví, pro které je důležitá kvalitně odvedená práce a spokojenost zákazníka. Mezi druhou skupinu patří i Jiří Rašner, který je vyhledávaný právě pro profesionální přístup.

Není to jen o kvalitní fotografii, proč za Jiřím Rašnerem dívky, chodí. Často dokonce neváhají absolvovat docela dlouhou cestu do jeho ateliéru ve Vyškově v Jihomoravském kraji. Jde o to, že Rašner je také hledačem talentů a vycházejících hvězd. 

„Samozřejmě také jezdím různě po republice, nejčastěji do Prahy. Není to snadná práce, jak by se mohlo na první pohled zdát, ve dne fotím a dlouho do noci sedím za počítačem, často jsem mimo domov, přesto si neumím představit, že bych dělal něco jiného. Podle mě je nejdůležitější dělat v životě to, co Vás baví a naplňuje a pro mě je největší zadostiučinění, když vidím jak se holky rozplývají nad fotkami,“ usmívá se fotograf.

Specializuje se na glamour fotografii, ale samozřejmě portréty, akty i fashion v jeho portfoliu najdete a můžete si objednat.

Jelikož se v branži pohybuje už dlouho, má také zajímavé kontakty. Dokáže tedy dívku doporučit na zajímavé zakázky. „Nikomu nic neslibuji. Ale když vidím potenciál, jsem připravený udělat něco navíc. Vždycky se to vrátí,“ má jasno Rašner. Jeho motto je: když něco děláš, dělej to pořádně. A jak sám říká: „Nejlepší reklama je spokojený klient“. Pokud byste měli zájem vidět více fotografií a modelek, zde je odkaz na jeho instagram – https://www.instagram.com/jiri_rasner/.


reklama

reklama
reklama