Středa 24.04.2024

22:24

Středa 24.04.2024

22:24

reklama

Gašpárová jako předčasný Ježíšek: Rozdává skvělé dárky!

Na Vánoce si ještě musíme nějaký ten pátek počkat, ovšem krásná Gabriela Gášpárová se rozhodla, že na Ježíška tak trochu potrénuje. Na svém Instagramu totiž nabízí žehličku na vlasy, fén a žehličku s diamantovokeramickým žehlícím povrchem od značky Babyliss. Jdete do toho? Chcete si udělat radost?

Už jsme si tak nějak zvykli, že po nás neustále někdo něco chce. Zaplatit tamto, odevzdat támhleto. Málokdo vám v dnešní době dá něco zadarmo. Ještě, že máme Gabrielu Gášpárovou! Vycházející hvězda českého showbyznysu, která má za sebou focení pro prestižní značky jako například Sencor a jako tvář si ji vybral kadeřník celebrit Tomáš Arsov, totiž na svém instagramovém profilu připravila skvělou soutěž. Podmínky nemá cenu vypisovat, prostě se podívejte zde: https://www.instagram.com/p/CFhdgTJhJKg/.

Ani nemusíte být moc soutěživí, stačí, jestli máte rádi pěkné a kvalitní věci. Značka Babyliss je totiž zárukou, že budete stoprocentně spokojeni. A navíc, když je něco zadarmo, tak by bylo velkou chybou nechat to jen tak ležet, ne? V každém případě Instagram Gášpárové se vyplatí sledovat. Toto totiž není zdaleka poslední soutěž, kterou tam dala. A kdo ví, o co to bude příště…


reklama

reklama
reklama