Čtvrtek 18.04.2024

18:23

Čtvrtek 18.04.2024

18:23

reklama

Jana Piechulová: Krásná podnikatelka, kterou lock down nepoloží

Reagovat na tzv. lock down, který od čtvrtka vyhlásila česká vláda, se dá mnoha způsoby. Například se litovat, nebo nadávat na kroky politiků apod. To však není případ Jany Piechulové, která zvolila naprosto odlišnou cestu. Její eshop je totiž plný parádního a luxusního zboží. 

Tahle kráska se nezdá! Přesto, že je jí teprve dvaadvacet let, už má síť značkových butiků, salon a půjčovnu luxusních aut pod hlavičkou Anond Performance a také vlastní modelingovou agenturu PFB Promo. Ta spolupracuje s finalistkou České Miss Alicí Prešnajderovou, Miss Supranational Janou Zapletalovou, českou influencerkou Michaelou Leitnerovou, s dívkou roku 2016 Gabrielou Gášpárovou i misskami Leou Šteflíčkovou a Denisou Spergerovou. Tyto krásky samozřejmě také rády nakupují, což je teď kvůli nařízení vlády minimálně na nějakou dobu zakázané. Alespoň pokud jde o kamenné obchody. 

Piechulová tedy velmi rychle zareagovala a když se podíváte na její eshop https://www.pfbconceptstore.cz/, musíte uznat, že takovýto způsob nákupů je mnohem pohodlnější. Tím spíš, když máte na výběr z tolika skvělých outfitů exkluzivních značek jako třeba Hugo Boss, Pinko, Karl Lageferd a řady dalších. Jistě je, že Piechulová se rozhodně neztratí. A zatímco jedni přemýšlejí, na jakou podporu by mohli dosáhnout, ona se chce se situací poprat. Klobouk dolů!


reklama

reklama
reklama