Úterý 19.03.2024

12:11

Úterý 19.03.2024

12:11

reklama

Dejdar ani teď nepolevuje: Práce má hodně, natáčí a dokonce přijde i Ozzákovo pivo

Divadla nehrají, živá vystoupení se prakticky nekonají, žádné koncerty a tak dále. Samozřejmě se to týká i večírků a firemních akcí, kterých je každý rok v předvánočním období hodně. Martin Dejdar si přesto nestěžuje. Místo toho se snaží pracovat na televizních a filmových projektech a na věcech, kterým pomáhá „na světlo boží“.

Jedním z takových projektů, který rozjel se svými kolegy, je Wish4You (Přání pro tebe), což už dobře funguje po celém světě. Jedná se o nabídku video i audio přání od mnoha českých umělců, sportovců a osobností ze všech odvětví tuzemského showbyznysu. Zájemci se také mohou zúčastnit nejrůznějších adrenalinových aktivit se známými tvářemi, které jsou jim normálně nedostupné. Během dvou týdnů, kdy jsou stránky projektu v provozu, je už navštívilo více než pět tisíc zájemců! A to je samozřejmě velký úspěch.

Přestože Dejdar patří spíš ke starší generaci herců, úspěšně se pustil do budování profilů na sociálních sítích. Čísla jeho instagramového účtu rostou každým dnem, na této frontě si tedy vede velmi dobře a brzo asi překoná 100 000. Martin si také splnil dětský sen, když se osobně potkal s legendárním pilotem F1 Emersonem Fittipaldim. Potkali se během natáčení snímku Stáří není pro sraby. S Tomášem Magnuskem pak v  těchto dnech natáčí televizní miniseriál Škola mého života kde si zahraje roli bezdomovce. „Tvůrci se hodně snaží, aby mě diváci nepoznali,“ směje se Dejdar. Koho ale určitě poznají, je Dívka roku 2016 Gabriela Gášpárová, která se tam také objeví. Tu si Martin vybral na doporučení Lindy Finkové u které se Gabriela učí zpívat. Uvidíme, jak to začínající herečka zvládne. Má však v Martinovi skvělého učitele a určitě ji pomůže i herec režisér Tomáš Magnusek..

V neposlední řadě se pak Martinovi také rozjelo natáčení seriálu Specialisté pro televizi Nova, ve kterém si ho diváci oblíbili v roli nesmlouvavého šéfa pražských kriminalistů, majora Josefa Strouhala. Dejdar měl také čas odskočit si na Slovensko, kde byl již poněkolikáté hostem Adély Banášové v jejím pořadu Chart show na TV Markíza. Do toho ještě Dejdar v audio verzi načítá reálné životní příběhy skvělých sportovců z trojice knih pod názvem Bez frází. Jeho výběrem prošly životní osudy Martina Erata, Tomáše Plekance, Petra Hubáčka, Radima Čepka a dalších. No, a aby toho nebylo dost, ve spolupráci s Kapkou naděje se podílí na vzniku speciální edice zajímavého balíčku k 20. výročí vzniku tohoto nadačního fondu. Šest českých osobností vytvořilo svůj osobitý design čokolády Jordis, draftového piva a perlivého vína. Kromě Martina jsou to Jiří Lábus, Jaromír Jágr, Vendula Pizingerová, Osmany Lafitta a Kateřina Kaira Hrachovcová. Kdo by snad čekal, že je to všechno, tak se plete. Ve spolupráci s firmou Pivo v plechu na český trh přichází nové, nefiltrované Ozzákovo pivo s názvem Ozzobir.


reklama

reklama
reklama