Úterý 19.03.2024

06:14

Úterý 19.03.2024

06:14

reklama

Takhle holka se nezdá: Lišková chce bojovat za návrat grid girls do F1

Zvláštní rozhodnutí organizátorů závodů F1 o zrušení grid girls u monopostů před startem Velkých cen pochopil málokdo. Většina fanoušků i odborníků se shodla na tom, že krásné dívky k závodům zkrátka patří. Málokdo ale udělal něco zásadního pro jejich návrat. Teď se o to pokusí mladá studentka chemické fakulty VUT v Brně Kateřina Lišková.

Liškovou v květnu čekají státnice a pokud vše půjde podle plánu, chtěla by pokračovat na doktorské studium. Velkou vášní Kateřiny jsou motorky, nedávno si pořídila Kawasaki Z650 a rozšířila tak svoji „rodinku“, do které už nějakou dobu patří Kawasaki ER5 a Honda MTX 125. Ale jelikož je opravdu krásná, ráda si odskočí také k modelingu. Nedávno dostala nabídku fotit prádlo pro značku Provoque, takže se na to už moc těší. Není sama, při pohledu na ni je jasné, že se výsledku nemůže dočkat pěkná řádka mužů.  Ovšem ještě jeden velká sen Katka má.

Jednou by se chtěla postavit jako grid girls vedle monopostu formule 1. Teď to bohužel možné není. „Nechápu, kdo mohl takové hloupé pravidlo vymyslet. Vždyť ženy jsou krásné a mimo jiné i proto, aby je muži obdivovali. Mým snem je dostat se na F1 a já si své sny plním, takže se tam dostanu. Už teď vím, že na nějaké závody pojedu a věřím tomu, že se u závodního vozu objevím. Když ne u monopostu F1, tak alespoň F2 nebo F3,“ hlásí odhodlaně s tím, že bude apelovat na všechny možné funkcionáře, aby se grid girls vrátily tam, kam podle ní patří. Tak uvidíme, jestli se jí to povede. Každopádně jí držíme palce.


reklama

reklama
reklama