Úterý 19.03.2024

11:49

Úterý 19.03.2024

11:49

reklama

Koronavirus si nevybírá: Z Dejdara udělal bezdomovce!

Pandemii nového typu koronaviru se stále nedaří dostat pod kontrolu, česká vláda utahuje kohoutky a spousta lidí se ze dne na den ocitla bez práce. Platí to samozřejmě i pro herce, divadla se zavřela mezi prvními, nejsou samozřejmě ani večírky, kde by mohli moderovat a tak dále. Z Martina Dejdara se tak stal bezdomovec.

Mohli bychom zřejmě úspěšně spekulovat o tom, kolik lidí zabije nemoc covid-19 jako taková a kolik podlehne panice a strachu. To ale možná někdy jindy. V každém případě se celý svět potýká s pandemií a většina států přistoupila k více či méně tvrdým restrikcím. Česká republika je na tom v Evropě téměř nejhůře, takže se není čemu divit, že se vláda snaží všemi možnými prostředky zabránit šíření viru. Mnoho odvětví má problémy, lidé se snaží realizovat někde jinde. To naštěstí není případ Martina Dejdara, který se naopak zatím téměř nezastaví. 

Aktuálně natáčí s Tomášem Magnuskem televizní miniseriál Škola mého života, kde hraje roli bezdomovce. „Diváci mě budou poznávat jen těžko, tvůrci odvedli dobrou práci,“ usmívá se populární herec, kterému byste na ulici opravdu dali desetikorunu, aby si šel koupit alespoň pár rohlíků. Vedle Martina se objeví i „herecký potěr“, krásné modelky Gabriela Gášpárová, Romana Zajícová a Kateřina Lišková, pro které je to seznamování s hereckou profesí. Je však jasné, že po boku Dejdara a za vedení zkušeného režiséra Magnuska jim učení půjde jedna báseň.


reklama

reklama
reklama