Pátek 29.03.2024

11:05

Pátek 29.03.2024

11:05

reklama

Komu pomůže dražba kalendáře celebrit? Rozhodnout o tom můžete právě vy

Každý snáší stresové období jinak a jinak přistupuje i ke zvládání nouzového stavu v rámci boje s pandemií koronaviru. Make-up artistka Sabina Homolová byla kvůli zdravotním problémům několik měsíců zavřená doma, ale jak sama říká, vše špatné je pro něco dobré. Dala totiž dohromady projekt, o kterém přemýšlela už hodně dlouho – spojuje malování obrazů a líčení v extrémním stylu. 

Když se myšlenky účastnice mezinárodní soutěže Nyx Face Awards, kde postoupila do nejlepší desítky utřídily, vznikl charitativní kalendář Art 3000 plný zajímavých osobností. „Jejich účast a spolupráce mi udělala obrovskou radost. Doufám, že z výsledku budou všichni stejně nadšeni jako celý tým a výtěžek pro vítězný příběh bude co nejvyšší,“ věří Homolová. Právě charitativní podtext celé akce je to nejdůležitější. A jelikož Sabina ani nikdo z produkce nedokázal určit, kam by měly peníze putovat, všechno je to pouze na vás. Na webových stránkách www.art-3000.cz máte nejprve možnost nominovat projekt nebo jedince, který si podle vás zaslouží pomoci a doplnit tak trojici příběhů. Z těch se následně v anketě vybere jediný vítěz.

Samotný kalendář se bude prodávat na eshopu, v Point galerii bude výstava velkoformátových fotek, které budou možné formou tiché aukce také zakoupit. „Jsem moc ráda, že u toho mohu být. Když mohu pomoci, neváhám,” usmívá se například Dívka roku 2016 Gabriela Gášpárová. „Rád podobné projekty podporuji. Je to skvělá myšlenka,“ přidává se herec Martin Dejdar. Mezi dalšími osobnostmi je třeba Tomáš Matonoha, Adam Mišík, Denisa Spergerová a celá řada dalších. Všem samozřejmě patří obrovský dík. A co vy, zapojíte se? Mrkněte se na www.art-3000.cz a sami uvidíte…

Fotky na charitativní kalendář: Anna Konieva, Věra Křeháčková, Ivan Mladenov, Richard Nowak
Foto backstage: Sabina Homolová


reklama

reklama
reklama