Čtvrtek 28.03.2024

16:38

Čtvrtek 28.03.2024

16:38

reklama

Peroutka s Gášpárovou v Egyptě: Videoklip bude boží, lidé se mají na co těšit

V době koronaviru a všeobecného předvánočního šílenství se jeví jako poměrně dobrý nápad „zmizet“ na pár dní do Egypta a ocitnout se jakoby v jiném světě. Zpěvák, herec a moderátor Milan Peroutka a Dívka roku 2016 Gabriela Gášpárová si užili několik nezapomenutelných, byť pracovních, dní.

Kdo by jim alespoň malinko nezáviděl? Překrásné africké scenérie, moře, písek, pláže i ochotní a usměvaví lidé. Pokud jste někdy v Egyptě byli, netřeba dále popisovat. Navíc Long Beach Resort vyniká luxusem a každý si tam přijde na své. Pro všechny ostatní to vlastně vystihla sama Gášpárová: „Natáčeli jsme snad úplně všude. Jezdili jsme na koních i na velbloudech, jedli úžasná jídla. Byly to báječné dny a i když jsme tvrdě pracovali, jsem smutná, že už je vše u konce.“ Krásná brunetka ještě nezapomněla na občas krapítek něčeho ostřejšího, samozřejmě vždy s mírou.  

A proč vlastně Gábina s Milanem do Egypta letěli? Pod taktovkou režisérky Terezy Hirsch a kameramana Jakuba Veinlicha točili videoklip k písni “Na perutích“, která bude součástí nového alba skupiny Perutě. Světlo světa by měl spatřit na jaře příští rok a už teď je zřejmé, že bude jedním slovem boží. Nejen Milanovi fanoušci se tak mají na co těšit. „Já se ale možná těším ještě víc, než všichni ostatní. Mám dobrý pocit z odvedené práce, celý tým byl super,“ pochvaloval si zpěvák. 

„Úplně poprvé jsem odjel takhle k moři i mimo letní sezónu a vůbec to nebyl špatný nápad. Já moc nemusím pasivní vylehávací dovolenou, takže poznávání a natáčení nových míst bylo pro mě ideální kombinací. Odteď asi na dovču budu brát vždycky šikovný kameramany a hezký holky,“ smál se Peroutka a doplnil: „Jedním z největších zážitků pro mě bylo určitě ježdění na čtyřkolkách na nekonečné poušti při západu slunce. Ten pocit svobody byl úžasný! A navíc jsme si ho právě kvůli natáčení protáhli na pár hodin, takže jsme si projížděk užili dosyta.” Peroutka ještě do konce roku připravil pro fanoušky hororový videoklip “Svítání”, který už ale vzniknul na podzim v Praze. 

Zárukou kvality je i vizážistka Sabina Homolová, která jen tak mimochodem stojí i za charitativním kalendářem Art 3000 (podívat se můžete zde). Malou ochutnávku videoklipu můžete nasát z fotogalerie. Ale říkáme upřímně, že je to pouze slabý odvar. Finální produkt bude zřejmě patřit k těm nejlepším videoklipům, které se u nás za poslední dobu vytvořily. Už aby byl začátek příštího roku!


reklama

reklama
reklama