Úterý 19.03.2024

04:50

Úterý 19.03.2024

04:50

reklama

Gášpárová si to s Pechem užila: Dojela s ním do cíle, kdo vyhrál televizi Sencor?

Na kontě má osm titulů mistra republiky, ten zatím poslední získal rallye závodník Václav Pech junior letos v pandemií koronaviru poznamenané sezóně. Po náročném roce je tak čas i na trochu zábavy. I proto zkušený pilot oslovil Dívku roku 2016 Gabrielu Gášpárovou, zda by se nebála a usedla vedle něj na místo spolujezdkyně. A nebyla by to tahle sympatická brunetka, kdy odpověděla jinak než ano!

Gášpárová je jednou z tváří charitativního kalendáře Art 3000, který Pech také podpořil. Právě tam mu padla do oka a jelikož jsou oba pro každou legraci, zmíněný challenge na sebe nenechal dlouho čekat. Modelce a herečce se tím také splnilo velké přání. Ovšem zůstávala jiná otázka – zda Gábina jízdu se závodníkem zvládne nebo ho v průběhu bude prosti, aby zastavil? Poprosili jsme i vás, naše čtenáře, aby nám posílali své tipy. Zároveň jsme slíbili, že vylosujeme jednu správnou odpověď a její majitel či majitelka získá skvělou televizi od společnosti Sencor za bezmála 10 tisíc korun.

Takže popořadě. Nejprve je třeba smeknout klobouk před Gášpárovou. Jízdu zvládla se ctí, absolvovala ji celou. „Byla statečná. Ono se to možná nezdá, ale opravdu ne každý takovou rychlost zvládne, aniž by mi v autě nezanechal nějakou památku,“ smál se Pech. Gábina sice přiznala, že chvílemi měla srdce až v krku, ale jízdu si užila. „Bylo to super. Klidně bych do toho šla znovu.“ Že by tedy nová dvojice do příští sezóny?

A teď už k tomu, na co zřejmě netrpělivě čekáte. Nutno říct, že jste Gášpárové věřili. Odpovědí, že jízdu nezvládne, přišlo jen velmi málo. Televizi Sencor však mohl vyhrát jen jeden, v tomto případě jedna. Tou šťastnou je Tereza Kolářová, která odpověděla, že „Gašpárová dojede s Pechem do cíle.“

Pěkné video najdete zde:


reklama

reklama
reklama