Úterý 19.03.2024

05:49

Úterý 19.03.2024

05:49

reklama

Verešová vypadá božsky! Nafotila kalendář v rouše Evině a fakt to stojí za to

Věk je jenom číslo. To říká modelka Andrea Verešová k nafocení parádního kalendáře pro firmu Work Press Aviation, kde ukázala téměř celou svoji krásu. Jedním slovem je však třeba dodat, že i když je často v rouše Evině, nejde v žádném případě o vulgární snímky. Právě naopak, fotky dokonale oslavují ženskou krásu a jsou také dárkem ke 40. narozeninám, které slovenská kráska letos oslavila.

Při pohledu na Andreu Verešovou si člověk říká, proč nám s tou čtyřicítkou věší bulíky na nos. Téhle kočce je maximálně třicet, možná ani to ne! Když ale střelhbitě „zagooglíte“, tak velmi rychle u jejího jména najdete narození v červnu 1980. „Věk je opravdu jen číslo. Záleží na tom, jak se kdo cítí i jak se o sebe stará. A samozřejmě i nakolik se dokáže obklopovat láskou a lidmi, kteří v nás vidí Bohyně,“ usmívá se Andrea. 

Při pohledu na ni je tedy jasné, že všechno toto umí opravdu dokonale a zřejmě k tomu ještě přidává nějakou tajnou ingredienci z dílny čaroděje Merlina. „Doba není jednoduchá. Chápu, že lidé mají spoustu problémů a svět se kvůli pandemii koronaviru změnil. I tak si ale myslím, že stále zůstává místo na odlehčení, zábavu a umění,“ doplnila modelka s tím, že toto focení pro ni bylo velkou výzvou.

Nutno podotknout, že pokud toužíte po zmíněném kalendáři, zřejmě si musíte nechat zajít chuť nebo být hodně šikovní. Jde totiž o kalendář umělecký, limitovanou a neprodejnou edici. Nebo se ve Work Press Aviation nakonec nechají obměkčit a přeci jen nějaké kousky pustí „do světa“? V každém případě vám můžeme slíbit, že se vedení společnosti zeptáme, zda by nám alespoň jeden či dva nedali do soutěže. Buď to vyjde, nebo ne. Ale přání by se měla plnit hlavně o Vánocích, a nejen ta dětská, že?


reklama

reklama
reklama