Úterý 19.03.2024

04:56

Úterý 19.03.2024

04:56

reklama

Dokonalé nehty nejsou jen sen: Lenka Vrabcová patří mezi špičky v oboru

Čas od času se objeví hodně talentovaný člověk, který ve svém oboru vynikne. Nemusí však jít pouze o herectví, zpěv nebo třeba sport. Lenka Vrabcová (dříve Klosová) je expertkou na nehty. A to ne jen tak ledajakou. Má za sebou spoustu svých vlastních školení a kurzů nejen u nás, ale i v zahraničí, kde předává své know how a její práce je opravdu výjimečná.

Důkazem toho, že Vrabcové práce patří mezi to nejlepší, co u nás můžete najít je i fakt, že její služby vyhledávají například missky Lea Šteflíčková, Denisa Spergerová, Dívka roku 2016 Gabriela Gášpárová a celá řada dalších známých tváří. Lenka je sice z Liberce, ale kvůli enormní poptávce už jezdí na jeden den v týdnu i do Prahy. „Vyhrála jsem už pár soutěží nejen v České republice, ale například na Slovensku nebo v Rusku. Nehty tvořím zdravé a krásné jako módní doplněk,“ usmívá se sympatická brunetka, která vystudovala střední zdravotnickou školu v Mělníku a která je Ambasadorkou značky Kostka Nail system, což je kvalitní veganská značka materiálů na nehty. S tou také ve své praxi pracuje.

Lenka jako správná profesionálka neusíná na vavřínech. Dobře ví, že i její obor se vyvíjí a jde stále kupředu. Takže nejenže předává své zkušenosti dalším, ale sama se také neustále vzdělává a školí. „Musím umět nejmodernější postupy a vědět, co je trendy. A samozřejmě se také chystám na další soutěže,“ vysvětluje žena, která se před třemi měsíci vdala. Vrabcová se specializuje na kreativní tvorbu, různé typy modeláže i na krásné, hezky upravené nehty. Na její nabídku se můžete podívat na webu claudine.cz, kde si můžete také zakoupit různé produkty. Najdete ji i sociální sítích na Instagramu (zde) i Facebooku (zde).


reklama

reklama
reklama