Čtvrtek 28.03.2024

18:11

Čtvrtek 28.03.2024

18:11

reklama

Na nehty jedině k Vrabcové: Tak jako Spergerová nebo dcery Martina Koloce

Dámy, už jste se nechaly nachytat vidinou úžasných nehtů za bezkonkurenční cenu? Zřejmě ano, protože různé pochybné salóny i jednotlivci často nabízejí nemožné. Je třeba si pečlivě vybírat a svěřit se do péče opravdových profesionálů. Jednou z takových expertek na slovo vzatých je i Lenka Vrabcová (za svobodna Klosová). Není tedy náhodou, že její služby vyhledávají i VIP osobnosti.

Lenka má za sebou celou řadu školení u nás i v zahraničí, dnes kromě vlastní činnosti předává své know how svým následovnicím. Její práce je opravdu výjimečná, o čemž svědčí i fakt, že se prakticky nezastaví a o její služby mají zájem i známé osobnosti. Například Miss Czech Republic Denisa Spergerová na ni nedá dopustit. „Je vážně úžasná. Jsem vždycky stoprocentně spokojená,“ pochvaluje si modelka. Oceňuje i to, že když třeba potřebovala pěkné nehty na Vánoce, s Vrabcovou, která je ambasadorkou značky Kostka Nail system, nebyl žádný problém se domluvit. 

Mezi její spokojené klientky patří i manželka a dcery majitele stáje Buggyra Racing Martina Koloce. Mimochodem, jeho paní je bývalá nejkrásnější žena Seychel, má za sebou práci pro celou řadu prestižních firem. Těsně předtím, než se Aliyyah a Yasmeen spolu s týmem přesunuly do Saúdské Arábie, kde už 3. ledna začíná slavná rallye Dakar, požádaly Lenku, aby jim předvedla své umění. A tak, jak je jejím dobrým zvykem, nezklamala. „Holky byly super. I kvůli nim teď budu sledovat Dakar,“ smála se Vrabcová. Což můžete udělat i vy díky televizi SPORT 5, která bude letošní Dakar vysílat. A jelikož je jako jediná česká sportovní televize šířena zdarma, pro každého motoristického fanouška je to splněný sen.


reklama

reklama
reklama