Pátek 29.03.2024

12:44

Pátek 29.03.2024

12:44

reklama

Vánoční hit Gášpárové bude už dnes v hitparádě rádia Kiss

Není vystudovaná herečka, přesto se díky svému talentu dostala do filmu Ubal a zmiz nebo točila seriál Škola mého života s Tomášem Magnuskem. Gabriela Gášpárová není ani zpěvačka, přesto se pecka Díky, kterou nazpívala s Karolínkou Lískovcovou, dostane už dnes do prestižní hitparády rádia Kiss!

Mělo to být překvapení, které si na večer nechával DJ Basslicker coby moderátor Kissparády. Nám se však podařilo zjistit, že právě dnes opravdu nasadí Gášpárovou. Není se vůbec čemu divit, protože hit Díky má za pouhé čtyři dny už více než 93 tisíc shlédnutí na YouTube. „Jak jste se to dozvěděli?“ reagoval DJ Basslicker překvapeně na náš dotaz, zda bude Dívka roku 2016 jeho dnešním „tajným trumfem“. Po krátkém váhání pak tuto zprávu potvrdil. „Je to pravda, ten song je pěkný, tak ho zařadíme.“ 

Pro Gášpárovou, která teprve nedávno začala chodit na zpěv k Lindě Finkové, je to velké ocenění její práce. Jak si sympatická brunetka povede můžete sledovat už dnes od 20. do 22. hodin na rádiu Kiss (stránky Kissparády: https://www.kiss.cz/kissparada/). Večerem vás provedou Veronika Stýblová a již zmíněný DJ Basslicker.

Odkaz na písničku zde:


reklama

reklama
reklama