Čtvrtek 25.04.2024

17:46

Čtvrtek 25.04.2024

17:46

reklama

Chcete potěšit vaše děti? Využijte super akci na suchý bazének!

Snad nikdy žádné dítě neomrzí házet míčky, klouzat se do bazénku, nebo si jen tak v něm skákat a dovádět. Jestli ještě nemáte suchý bazének s míčky doma, je čas to napravit. Protože tímhle opravdu uděláte hodně parády!

MEGA AKCE suchý bazének včetně 200 ks míčků s certifikací a příjemným semišovým potahem? Přesně to je teď realitou na stránkách Elis Design (najdete zde). Tento suchý bazének je vyroben z netoxického materiálu, vhodného pro děti. Vybírat můžete ze dvou variant barvy míčků.

Suchý bazének si vaše dítě hravě oblíbí díky skvělé zábavě, která ho čeká. Nejen že bude neustále v pohybu, ale také můžete společně poznávat barvy, procvičovat jemnou dětskou motoriku díky chytání míčků, hrát hru na schovávanou nebo hádat barvy. Fantazii se meze nekladou.

Stěny bazénku jsou vyplněny polyuretanovou pěnou o šířce 5 cm. Bazének je potažen šedou semišovou látkou příjemnou na dotek. Potah je díky všitému zipu odepínací a lze ho tak kdykoliv sundat a vyprat. Součástí bazénku je 200 ks barevných míčků o průměru 7 cm, které mají certifikaci, jsou kvalitní a nezávadné. Plastové kuličky jsou vyrobeny z netoxického materiálu, které jsou bezpečné pro děti, nedeformovatelné s certifikací CE. Vybírat můžete ze dvou barevných kombinací míčků:bílá x šedá x světle růžová nebo bílá x šedá x světle modrá. Tento bazének verze standard je vhodný i na chladnější podlahu díky zvýšené izolační vrstvě dna o tloušťce tři centimetry. Ostatní suché bazénky z nabídky Elis Design si můžete prohlédnout zde.


reklama

reklama
reklama