Pátek 26.04.2024

21:06

Pátek 26.04.2024

21:06

reklama

Jak se rodí hvězda: Přihlásila se na kurz, dnes už stojí před kamerou

Cesty osudu jsou často nevyzpytatelné. Bára Aubrechtová se přihlásila na kurz audiovizuální techniky a dnes už stojí před kamerou plzeňské televize ZAK coby reportérka.

Maminka dvou krásných dětí byla vždycky hodně akční. Neposeděla na místě a když mohla do něčeho skočit po hlavě, neváhala ani vteřinu. Mimča ji sice malinko zklidnila, ale představte si, že byste chtěli po soli, aby se ve vodě nerozpustila. Nemožné. „Chtěla jsem se naučit stříhat, pracovat s kamerou a tak. A tenhle kurz probíhal právě v prostorách televize ZAK,“ vysvětluje Bára. Bez zajímavosti jistě není, že kurz pro maminky na mateřské a lidi z pracovních úřadů dotuje Evropská unie.

Zvládla to v pohodě
Jednou z motivací všech účastníků kurzu bylo, že nejlepším ZAK nabídne místo. A Bára mezi nimi byla. Od 25. ledna má smlouvu a diváci už ji mohli vidět s mikrofonem před kamerou. „Trochu se mi klepala kolena. Ale nic, co by se nedalo zvládnout,“ usmívá se sympatická brunetka.

Televize ZAK dala šanci i další pětici, která prošla zmíněným kurzem. Píší články nebo stříhají materiál, reportérskou šanci zatím dostala jen Bára.  „Domluvili jsme se na dvou reportážích týdně. Sama jsem zvědavá, co z toho bude.“ My se se zvědavostí přidáváme. A kdo ví, třeba se nám zrodila nová hvězda…


reklama

reklama
reklama