Pátek 29.03.2024

13:34

Pátek 29.03.2024

13:34

reklama

Česká Miss prý nepočítá s jednou z finalistek. Anna Benešová má ale pořád platnou smlouvu

Amatérská organizace tuzemských soutěží krásy je veřejným tajemstvím. Miss České republiky Roberta Novotného ani nemá smysl komentovat, to je projekt odsouzený předem k záhubě. Ředitelka Miss Czech Republic Taťána Makarenko se sice snaží působit dojmem zkušené manažerky, ale moc jí to nejde. A Česká Miss? I tam to vedou od desíti k pěti.

Chtěli byste na večírek? Smůla, nařízení vlády hovoří jasně – zavřené hotely, žádné shromažďování lidí. Ovšem neplatí to pro finalistky České Miss, které se před pár dny sešly v jednom hotelu  v Praze. Není to ale jediný přehmat organizátorů této soutěže. Veřejně totiž prezentují, že jedna z finalistek, konkrétně Anna Benešová, už v soutěži není a pokračuje tedy jen třináct dívek. Jenomže ono to má tak trochu háček. „Nikdo se mnou soutěž nevypověděl,“ řekla nám sama brunetka. 

Což je dost podivné, když ředitelka soutěže Veronika Farářová například v rozhovoru pro iDnes, který vyšel 4. února tvrdí, že se s Benešovou „rozloučili kvůli porušení pravidel a že se její propagace na sociálních sítích neslučuje s politikou České Miss.“ Tak paní ředitelka buď neví, jaké má nebo nemá v ruce smlouvy, nebo mlží záměrně. V každém případě to rozhodně na soutěž nevrhá dobré světlo. A když paní Farářová mluví o politice České Miss, možná by bylo fajn začít na svém písečku…

Foto: archiv A. Benešové


reklama

reklama
reklama