Čtvrtek 28.03.2024

18:27

Čtvrtek 28.03.2024

18:27

reklama

Krainová představuje novou kolekci své značky: KissMe, vyzývá opět všechny topmodelka

Stylová, osobitá a hlavně jednoduchá. Taková je móda topmodelky Simony Krainové pod hlavičkou jejího vlastního merche bySimona. Právě v těchto dnech představuje novou kolekci a reakce jsou zatím velmi pozitivní. 

Když Simona Krainová před časem veřejnosti poprvé ukázala svoji první kolekci s výraznou červenou pusou, byly z toho velice kladné ohlasy a úspěch jako hrom. Sázka na úspěšný produkt je tak logickým krokem, tentokrát můžete Simonu líbat na pusu černou a bílou. Všechny kousky z kolekce KissMe najdete na www.bysimona.cz. Vybírat můžete z triček, mikin, teplákových souprav, košilí, ale třeba i z plavek. K dostání je dokonce i stylová rouška, která si říká o žhavý polibek. „Budu ráda, když mi na Instagramu lidé napíší, jak se jim nová kolekce libí. A ideálně pokud přidají i fotku,“ usmívá se Krainová.

Už první kolekce KissMe byla oblíbená nejen u široké veřejnosti, ale také mezi celebritami. Vždyť kdo by doma nechtěl mít polibek od jedné z nejkrásnějších žen? „Hodně lidí mi říkalo, že je má pusa taková zapamatovatelná. Takže volba byla jasná,“ vysvětlila Simona. Tento druh polibků bude zřejmě v pohodě akceptovatelný i pro jejího manžela Karla Vágnera. A kdo by se snad bál, že oblečení je pouze pro ženy s postavou Krainové, může být v klidu. Dostupné je ve všech velikostech. Což je pro nás rozhodně dobrá zpráva…


reklama

reklama
reklama