Čtvrtek 28.03.2024

14:24

Čtvrtek 28.03.2024

14:24

reklama

Miss Kopíncová si nechá zvětšit poprsí: Žádné extra balóny ale nečekejte

Kralování Karolíny Kopíncové coby vítězky Miss Czech Republic 2020 je kvůli pandemii koronaviru delší, než se předpokládalo. Krásná brunetka je také jednou z vítězek, které neoplývaly příliš bujným poprsím. To se ale změní, na Premier Clinic totiž podstoupí zvětšení poprsí. Z jedniček se tak díky implantátům Motiva velikosti 275 mililitrů stanou dvojky.

Karolína narostla do úctyhodné výšky 184 centimetrů, což z ní nejen dělá nejvyšší missku v historii tuzemských soutěží, ale zároveň je to také jeden z hlavních důvodů, proč se rozhodla zvětšit ňadra. „Velikost A na mě prostě nevypadá dobře. Mám úzký hrudník a širší boky, takže po zákroku bude má postava mnohem souměrnější a proporčně vyváženější,“ vysvětlila kráska. Samozřejmě jí to také pomůže v práci, teď bude moci v mnohem větší míře předvádět plavky či svatební šaty.

Na Miss World do Portorika už tedy na podzim odletí „v novém“. Kdo by však čekal, že bude ve velikosti ňader konkurovat Hance Mašlíkové, Dominice Mesarošové či Julii Zugarové, spletl by se. „Chci, aby má prsa vypadala přirozeně, proto jsem sáhla k implantátu Motiva velikosti 275 mililitrů. Nechci, aby se o mě psalo jako o té, co má pětky,“ má jasno modelka. Její kroky s novým dekoltem budeme samozřejmě pečlivě sledovat, zatím se můžete na jejím Instagramu podívat, jak na Premier Clinic probíhaly přípravy na zákrok. 


reklama

reklama
reklama