Čtvrtek 28.03.2024

12:03

Čtvrtek 28.03.2024

12:03

reklama

Gášpárová je žena mnoha tváří: Z bahna, přes věznici na Borech až do luxusního prádla

Kdo ji zná, tak moc dobře ví, že Gabriela Gášpárová chvíli neposedí. Pořád musí něco dělat. Nejvíce jí lákají věci, které ještě nezkusila. I proto se minulý týden rozhodla, že se naučí chytat ryby. Při chytání ještě stihla vylosovat, kdo uhádne světový rekord v počtu darovaných růží. Gabriela vylosovala výherkyni soutěže, kterou před nedávnem vyhlásila na Instagramu. Lidé měli tipovat, kolik růží dostala k narozeninám.

Ovšem samozřejmě nesmí zapomínat ani na své povinnosti herečky, modelky a studentky. Jak jde tohle všechno dohromady? V případě sexy brunetky celkem snadno.

Není to tak dávno, co Gabriela přišla z Velké Bíteše do Prahy. Rozkoukala se však rychle a z neznámé dívky se stala vyhledávanou VIP celebritou. Zůstala však svá. „Měla jsem to vždycky tak, že jsem strašně ráda zkoušela nové věci. Někdy jsem se vrhala do neznáma doslova po hlavě. Ale baví mě to,“ vysvětluje kráska. Když se tedy rozhodla, že uloví pořádnou rybu, nic jí nemohlo zastavit. Celý den u rybníka pod stanem, v bahně a holínkách. Tam byste asi modelku nečekali. „Chtěla jsem lidem ukázat, že nejsem žádná fiflena, ani cukrová panenka. Chápu, že na ryby těžko mohu v lodičkách a kostýmku. Jsem moc ráda, že jsem se naučila alespoň základy rybolovu. Teď už bych v přírodě snad určitě přežila,“ směje se.

Jelikož Gabriela nemá čas ztrácet čas, o den později už byla v plzeňské věznici na Borech, kde točila další scény do nového filmu režiséra Tomáše Magnuska – Bastardi 4, ve kterém má hlavní ženskou roli. S Magnuskem, coby propuštěným vrahem, si mimo jiné střihla milostnou scénu. „Nemyslím, že jsem přehnaně stydlivá. Ale trošku nesvá jsem byla. Přeci jen všude spousta lidí, kamery, světla. Zkrátka není to jako doma v ložnici při svíčkách,“ hlásila pobaveně. Podle režiséra, ale vše proběhlo bez problémů.

Život však není jen o práci. „O víkendu jsem se svezla Mercedesem GT cabrio, což jsem dostala jako dárek k narozeninám. Jsem nadšená, je to famózní. Už se těším, až ho zase vytáhnu.“ Aby ne, když Gabriely osobním managerem, rodinným přítelem a mecenášem je jeden z našich nejznámějších automobilových závodníků Antonín Charouz. A aby toho nebylo málo, tak v pondělí udělala zápočet na vysoké škole Newton College a ve středu už natáčela další díly svého pořadu na TV SPORT 5 Ukaž se! se sestrami Kolocovými. A to ještě stihla zajít se s svým filmovým bratrem Zdenkem Godlou nakoupit nové oblečení do luxusního obchodu. Ve čtvrtek byla fasovat oblečení od firmy American Eagle, potom se věnovala cvičení. Asi aby měla ještě krásnější postavu, tedy jestli to vůbec jde? Potom ještě byla ve studiu nahrávat nový song.

V pátek už zase fotila pro luxusní prádlo Provoque a svůj nový charitativní projekt s panenkami. „Jsem ráda za to, co dělám. I když se to nezdá, někdy je to docela náročné. Ale vůbec si nestěžuji, spíš naopak. Jsem hodně šťastná,“ doplnila sympatická Gabriela, kterou čeká kariéra snů a sama říká: „Kariéru si od nikoho sebrat nenechám, za to mi žádný chlap nestojí. Kromě rodiny a školy nemám žádný jiný časový prostor a své kariéře obětuji opravdu vše, kromě rodiny a vzdělání. Miluji focení prádla a kdyby mi to nějaký chlap zakazoval, tak má smůlu. Nenechám si brát to, co mám ráda, z čeho mám radost. Pokud chce žárlit, tak u mě nemá prostor.“


reklama

reklama
reklama