Sobota 20.04.2024

07:06

Sobota 20.04.2024

07:06

reklama

Tcheichan vydává nový singl s videoklipem

Kapela Tcheichan uvede premiéru nového videoklipu k singlu Řádky, na kterém poprvé spolupracovala s producentem Lukášem Chromkem.

Tcheichan, který můžete znát z festivalů Rock for People, Sázavafest nebo Open Air Music fest Přeštěnice, jako ostatní již rok nehraje. Od března loňského roku se tak jeho muzikanti zavřeli do zkušebny a studia, kde postupně položili základy svého druhého alba, ze kterého nyní představují singl Řádky. Textař a zpěvák Matěj Čejchan říká: “Rozhodli jsme se po letech folkování a bigbítování, že se pokusíme vytvořit kvalitní pop”. Autor hudby Ctirad Macháně dodává: “Škatulka folku, rocku a bigbítu nám začala být malá a my cítili, že se zvukově chceme posunout dál. Proto jsme oslovili Lukáše, aby nám s tím pomohl”.

Píseň tak vznikla ve studiu Borise Carloffa v produkci uznávaného producenta a kytaristy Lukáše Chromka (Ewa Farna, Sofian Medjmedj, Sebastian a další). Za kameru se postavil Jan Frýba, rozjíždějící se naděje českého videoklipu, a vizuálně tak doplnil píseň pojednávající o nekonečné lásce dvou knihomolů na pozadí celosvětové covidové pandemie.

Premiéra se uskuteční na YouTube 9.5. v 19h na tomto odkazu: tcheichan – ŘÁDKY (oficiální videoklip)


reklama

reklama
reklama