Čtvrtek 25.04.2024

19:14

Čtvrtek 25.04.2024

19:14

reklama

Hanychová marně hledá sebe i lásku: Dva tatínci jejích dětí i všeobecný chaos

S Agátou Hanychovou to ještě před několika lety vypadalo dost dobře. Chlapy mohla přehazovat vidlemi a vybírat si ty nejlepší partie. Jenomže jak už to tak bývá, kdo dlouho přebírá, tak nakonec přebere. Exmodelka zůstala sama se se synem a dcerou, každý z nich má navíc jiného tatínka. Co s tím? Řešení je asi v nedohlednu.

Nedávno si na svém Instagramu Hanychová zveřejnila reklamu na Penam. Schytala kritiku za to, že propaguje výrobky z koncernu premiéra Babiše. Navíc o kvalitě se dá hodně pochybovat. Tak nějak právě toto jakoby charakterizovalo současné rozpoložení bývalé úspěšné modelky (na tuzemském písečku, zejména pak pokud jde o schopnost udělat nějaký průšvih). Vypadá to, že Agáta zkrátka bere vše, na původ či složení propagované věci ohled nebere. Je to velká škoda, člověk by si měl v životě umět vybrat.

Ovšem Hanychové to nevyšlo ani když hovoříme o partnerech. Nechme teď stranou ty na jednou noc či mediálně propírané Sámery apod. Připomeňme si ale například jen tatínky jejích dětí. Mirek Dopita, se kterým má syna Kryšpína, byl po boku Hanychové za velkého podivína. Až poté, co utekl a stáhl se z veřejného života, se zabydlel na Bali, kde spokojeně žije s manželkou Terezou. Jakub Prachař po Agátě dlouho toužil. Když ji měl, tak…no, rozvedli. Jaké je to žít s Agátou? Proč s ní nikdo nevydrží? Nebudeme spekulovat. Při pohledu do minulosti je ale dost věcí jasných.

Co bude s Agátou? Po rozvodu sice navázala pár vztahů, ale dopadly podobně, jako ty předešlé. Kde je asi chyba? Do toho pokusy na sociálních sítích alespoň nějak zachránit, co se dá a posbírat střípky zašlé slávy. Z nich se ale už celý talíř jen těžko složí. Jak už to tak bývá, nikdy se nepovede sebrat úplně všechno. Hanychovou zřejmě nečekají dobré časy. Škoda…

Foto: Herminapress


reklama

reklama
reklama