Sobota 20.04.2024

16:34

Sobota 20.04.2024

16:34

reklama

Aneta Veronika jede: Krásná zpěvačka chystá další bomby!

Je jedním z největších pozdvižení současné hudební scény v České republice. Není to tak dávno, co Aneta Veronika Horáková vstoupila do tuzemského showbyznysu jako uragán. Nebylo to žádné pomalé vyloďování, ale rychlá steč se vším všudy. Úspěchy na sebe nenechaly dlouho čekat.

Zkuste najít zpěvačku, která je v poslední době tak vidět, jako Aneta Veronika Horáková. Mimochodem, tahle kráska měla nedávno narozeniny a od neznámého ctitele dostala 150 růží. Moc pěkná pozornost, která potěší každou ženu. Ovšem Aneta si o ni říká i tím, co dělá a tak jak neustále provokuje. Před pár dny měla premiéru její písnička „Jsem Aneta Veronika“, která je, jak už název napovídá, výhradně o ní. „Není to konec. Chystám další songy, teď třeba o rodinných vazbách,“ prozradila sympatická blondýnka.

Více sice prozrazovat nechtěla, ale dá se předpokládat, že i na tomto kousku se bude podílet známá rapperka SharkaSs, což je samo o sobě zárukou kvality. Měla „prsty“ i ve zmíněné písničce „Jsem Aneta Veronika,“ které má během chvíle téměř 50 tisíc shlédnutí na YouTube a více než 5 stovek komentářů. Zpěvačce se zřejmě tímto náporem YouTube zavařil, protože její kanál je momentálně vypnutý. Nebo je to snad tím, že její obří prsa velikosti šest byla na provozovatele prostě moc? Těžko říct.

Každopádně je tedy jasné, že Anetě narůstají také fanoušci na dalších sociálních sítích. Například na Instagramu už má  víc než 100 tisíc sledujících. A to je hodně slušný počin. Těšíme se, s čím zpěvačka přijde v budoucnu, bude to určitě bomba!


reklama

reklama
reklama