Čtvrtek 25.04.2024

02:04

Čtvrtek 25.04.2024

02:04

reklama

Zacvičte si jógu s nejlepšími lektory: Festival Pro dobrou věc brzy otevře brány

Už 29. srpna 2021 bude v prostorách Ledáren Braník v Praze probíhat kulturně-sportovní festival určený úplně pro každého. Ne náhodou organizátoři festivalu Pro dobrou věc říkají, že jejich akce „propojuje generace“. Návštěvníky čeká bohatý program pro děti, ženy, muže i dámy a pány v seniorském věku. 

Po třinácti festivalech Jóga pro dobrou, covidovém ročníku a začátku Autokin se tyto dvě akce spojí do jedné. Díky tomu vzniká již zmíněný Festival pro dobrou věc. A na co se tedy můžete těšit? Například si zacvičíte jógu s nejlepšími lektory z Česka, Slovenska či Rakouska (Lenka Minaříková, Lucie Podlucká, Klára pokorná, Brendan Tucker a mnoho dalších). O běhu a jeho vlivu na zdraví si popovídáte s Ultra Škorpilovými, v plánu je třeba i Baby jóga, cvičení pro celé rodiny, ale také kreativní kreslení či posedíte na kafíčku s italštinou a angličtinou. A kdo by chtěl trochu té magie, rozhodně nesmí vynechat kouzelného čtecího dědečka. 

Celý úžasný večer pak zakončí autokino s možností piknikových dek a exkluzivním občerstvením. Organizátoři mají připravenu i „variantu B“ pro případ, že by akci nepřálo počasí. V takovém případě se vše uskuteční online s výjimkou autokin, které na rozmarech přírody nejsou nijak závislá.

Po celé České a Slovenské republice zároveň ve stejný den poběží lekce Pro dobrou věc v jógových a fitness studiích na podporu digitalizace světa starších dospělých. Veškeré vybrané finance pomohou financovat online portál pro seniory, který jim zajišťuje komunikace, aktivizaci i pomoc. První verzi progresivní webové aplikace, která vznikla za podpory Magistrátu Hl. m. Prahy organizátoři přímo na místě představí. Takže nezapomeňte – sejdeme se 29. srpna v prostorách Ledáren Braník a pomůžeme dobré věci.


reklama

reklama
reklama